"A parasztember nem önmagát állítja középpontba"

2019. november 02. 16:26

„Népdalénekes”, miközben Karádyt, Piafot, virágénekeket, portugál fadót vagy saját szerzeményeket legalább annyit énekel, mint gyimesi keservest és cigány pergetőt. Makacsul idealista, közügyeket karol fel, és tűri magán a „pr-cigány” címkét is, hogy célt érjen. Szalóki Ági szerint a hátrányos helyzetűek felzárkóztatását már csecsemőkorban el kell kezdeni.

2019. november 02. 16:26
null
Klementisz Réka

Heves megye, Egri járás, 2400 lakos, irányítószám: 3396. Statisztikailag nagyjából ennyi Kerecsend, a sok közül egy magyar falu. Ha nem ott él és végez fáradhatatlan szociális munkát hosszú évek óta a Jószolgálat díj egyik idei kitüntetettje, az év önkéntesének megválasztott Elekné Román Katalin, Kerecsend valószínűleg marad egy számsor a statisztikákban. Így viszont az utóbbi hónapokban esik rá némi figyelem, többek között Szalóki Áginak köszönhetően, aki a Facebookon kampányolt Katalin elismeréséért, többször adott koncertet a falu közösségének, legutóbb szeptember 7-én. 

„A hátrányos helyzetű gyerekeknek fokozott figyelemre, megerősítésre van szükségük, oktatásuknak pedig nem az óvodában, hanem már hároméves kor előtt el kell kezdődnie”
Ez a tartalom csak előfizetők részére elérhető.
Már előfizetőnk?

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!