Floridai luxuslakást vett Mártha Imre, fővárosi közművezér

2023. november 09. 20:42

Tovább terjeszkedik Floridában Karácsony Gergely cégvezetője!

2023. november 09. 20:42
Mártha imre, Karácsony Gergely

A Metropol birtokába került dokumentumok szerint a fővárosi közműholding, a szemétszállítás, a Főtáv, a temetkezés és a kertészet csúcsvezetőjéhez és családjához, mondhatni dől a pénz. Mártha Imre ezúttal édesanyja nevére vásárolt egy luxusingatlant, ugyanakkor mivel a cégvezér egy közjegyzői meghatalmazással bonyolította le az adásvételt, 71 éves édesanyjának ki sem kellett utaznia Floridába.

Ezt is ajánljuk a témában

A dokumentumok és fotók szerint a fővárosi közművezér ismét az amerikai milliárdosok kedvenc nyaralóhelyén, a floridai Naplesben vásárolt meg egy fényűző ingatlant, ezúttal egy kétemeletes, két fürdőszobás, magánparkolós luxuslakást. A portál által megkérdezett szakértők szerint az ingatlan értéke 500-700 ezer dollárra tehető.

Nyitókép: MTI, Máté Zoltán

 

 

 

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pandalala
2024. február 05. 14:05
" FeketeFehér 2023. november 09. 21:14 Mártha Imre nem a budapesti közművezetői állásából gazdagodott meg. Már jóval előtte is egy sikeres vezető és üzletember volt. " ---------------------------------------------- jaja, tényleg " Ezt is ajánljuk a témában A luxusceleb Mártha Imre, és ami mögötte van A fővárosi közműholding vezetője – akinek a vagyona több tízmilliárd forint lehet – Gyurcsányék bizalmasaként futott be nagy karriert. " ( https://mandiner.hu/belfold/2022/1/martha-imre-belfold-gurcsany-ferenc-bajnai-gordon-mvm-luxus )
pandalala
2024. február 05. 13:14
Megnéztem Google Maps-on ... há', ez inkább csak egy lakópark, és ha jól saccolom, leginkább jó módú nyugdíjasoknak (*) ... Persze, magyarországi mércével ez egy qrva drága hely .... (*) Van ott pölö egy Hospice Center is .... Az USA-ban sok nyugdíjas költözik ilyesmi helyre, ha maradt elég pénze ....
istvanpeter
2023. november 10. 13:42
De azét némileg rejtély hogy honnan van ennyi pénze ennek a Pasasnak, mert a nyolc-tíz milliós jutalmakból sem telik ilyen hatalmas vagyonra.
KBA98
2023. november 10. 11:48
Talán ha lefoglalnák a főváros rablóinak javait, akkor egész jól állna a főváros!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!