Megélhetési-politikus Kocsis úr szerepe csak foxi-maxi jelentőségű

2023. október 06. 16:12

Ha majd egyszer sikerül neki elvégezni a Cambridge-i egyetemet és évtizedekig többezer fős nemzetközi közmű társaságokat irányítani, akkor érdemes lesz figyelni.

2023. október 06. 16:12
KOCSIS M·tÈ
Mártha Imre
Mártha Imre
Facebook

„Néztem mit irt Kocsis Máté egzisztencia-politikus úr, aki életében nem dolgozott nagyvállalatnál, komolyabb vállalkozásban vagy egyéb, a gazdasági életben hasznos helyen.

Ha majd egyszer sikerül neki elvégezni az angliai Cambridge-i egyetemet (nekem ösztöndíjjal sikerült) és évtizedekig többezer fős hazai és nemzetközi közmű társaságokat irányítani (volt tisztem vezetni többek között az MVM Csoportot, az Invitel Csoportot, jelenleg a Budapesti Közműveket) akkor érdemes lesz figyelni a gazdasági, cégvezetési ügyekkel kapcsolatos mondanivalójára. Addig szerepe csak foxi-maxi jelentőségű ebben a kérdésben.

Én soha nem voltam politikus, nem is leszek, de megélhetési-politikus Kocsis úr helyében élénken érdeklődnék az állami energetika összeomló ügyfélszolgálatai és a kisiklott vasúti közlekedés illetékesei körében.”

Kapcsolódó vélemény

undefined

Kocsis Máté

Facebook

Idézőjel

Dugók, kosz és szemét az utcákon.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 113 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
luxusbatar
2023. október 08. 16:32
Ha én márta lennék, és igaz lenne mindaz amit elmondok magamról, akkor tartanám magam a következőhöz: Egy bizonyos szint fölött, nem süllyedünk egy bizonyos szint alá. Mert így csak egy proli leszek.
ipolypart2
2023. október 08. 12:23
Hűha!!!! Közgazdasági Nóbel díjat neki, de azonnal.
MyOp
2023. október 08. 12:15
Két féle ember van, aki csak a fizikai erőből ért. Az egybites hülye (figyelem, az ilyen lehet akár Fidesz szavazó is, de akár Csintalan Sándor is), mert ő maga is csak bunkó módon erőszakosan tud megnyilvánulni; és az olyan üresfejű nagyképű majom, mint ez a nyikhaj Mártha, mert túl sokat képzel magáról és azt hiszi neki mindent szabad és mindenkinél okosabb.
Bulldog Orange
2023. október 07. 21:16
Biztos rosszul emlékszem, Mártha úr az életben nem érvényesült piaci helyzetben, olyan beosztásokat töltött be, ahol politikai alapon került be, és tényleges sikereket nem ért el, viszont az adófizetők pénzét nagyon tudta pazarolni ... Lehet mesélni, csak a valóság visszaköszön ... Az adóhatóság például tehetné a dolgát, mert egy vezérigazgató az MVM-nél nem tulajdonos, hanem alkalmazott, a gazdagodást meg lehetne vizsgálni, ahogy a most betöltött posztja sem engedné az életszinvonalát... Ha valaki vállalkozó, és sikeres, az gazdagodjon, éljen luxus körülmények között, megérdemli, de az az állami alkalmazott aki mondjuk havi 3 milliót keres, az nem fog a floridai luxus szigeten építkezni ...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!