Felülírta az emailcímeket a Facebook

2012. június 26. 10:33

A Gmailel szemben próbál előnyhöz jutni a Facebook azzal a lépésével, hogy a felhasználói profilokon kérdés nélkül facebookos emailcímeket állít be alapértelmezettként.

2012. június 26. 10:33

Sokak figyelmét elkerülte, hogy a Facebook a napokban átállította a felhasználók alapértelmezett emailcímeit facebookosra. A közösségi oldal felhasználóinak a profiloldal user által megadott linkjéből generált @facebook.comra végződő címet, amelynek üzenetei a közösségi oldal levelesládájába érkeznek. A cserével az oldal célja egyértelműen a Gmaillel szembeni előnyhöz jutás.

A hvg.hu állítása szerint az egyes felhasználók nem kaptak személyes értesítést arról, hogy az oldal ezt az új facebookos címet adja meg alapértelmezettként, így meglepetés érheti őket. Az emailcímeket a Kapcsolati információk menüpotban lehet visszaállítani.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!