Bízzunk továbbra is rendületlenül Orbán Viktor „bölcsességében”!

2022. november 25. 18:59

Tartsuk szem előtt mi is a „nagy világkihívásokat”!

2022. november 25. 18:59
null
Gábor György
Gábor György
Facebook

„Az egyre kilátástalanabb helyzetbe került, úgy is mondhatni, a miszlikre aprított hazai oktatási rendszerrel szemben megfogalmazott aggodalmakra válaszolta még tavasszal a tőle megszokott szimplicitással, mindent felülíró végtelen lojalitással és a maga holisztikus szemléletével Semjén Zsolt, hogy bízzunk Orbán Viktor miniszterelnök »bölcsességében« és a »nagy világkihívásokban«, s minden megoldódik.

Nos, pont így történt: a kormány – személy szerint Orbán Viktor – bízott a maga bölcsességében és a nagy világkihívásokban, s aláírásával támogatta meg azt a kormányhatározatot, amely szerint a hit- és erkölcstan oktatók januártól a központi költségvetésből finanszírozva havonta 61 ezer forintos kiegészítő támogatást kapnak.

Fizikát, biológiát, történelmet, földrajzot, matekot, irodalmat, kémiát, angolt, németet, franciát vagy spanyolt oktató tanároknak semmi nem jut a költségvetésből, kizárólag a hit- és erkölcstan oktatóknak.

De nyugi! Bízzunk továbbra is rendületlenül Orbán Viktor »bölcsességében«, s tartsuk szem előtt mi is a »nagy világkihívásokat«: ha matematikai, fizikai, biológiai stb. tudásunk és nyelvi felkészültségünk révén nem is leszünk jelen a nemzetközi munkaerőpiacokon, annál nagyobb lesz a kereslet a hit- és erkölcstanban jártas magyar munkaerő iránt.

Persze ez is kizárólag csak akkor, ha sem a hitet, sem az erkölcsöt nem Fidesz-KDNP elkötelezettségű tanárok oktatják a jövő nemzedékének.”

Nyitókép: Mandiner Archív

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
istvanpeter
2022. november 27. 10:19
Hát ez az! Szinte minden nap szembesülünk azzal, hogy a kvázi ellenzék és holdudvara nem tud mit kezdeni a világ egyik legkiválóbb országvezetésével és kormányával. Ezért jobb híján csak hazudoznak, rágalmaznak és gyalázkodnak.
Parm
2022. november 27. 09:42
Kelemetlen ez neked, zsidó, de ez van. Még négy évig. Meg majd megint négy évig... Tulajdonképpen alijázhatnál is, ha komolyan vennéd magad, de Izraelben ugyanolyan senki lennél, mint az elmebeteg ügyvéd haverod, a hogyishivják, tudodki? Itt meg azért mégiscsak ismernek valamennyire - ha el nem is ismer valójában senki....
csulak
2022. november 26. 17:45
GGY teny eddig amit Orban Viktor az beteljesedett, ugyhogy bizzunk benne ! SOHA TOBBE BALOLDALT !
kortárs
2022. november 26. 10:34
Gáborgyurika ez a komcsigyerek gyűlölködik minden nap. Csak a szokásos proli...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!