Igent mondtam életem eddigi legfontosabb felkérésére!

2022. szeptember 02. 13:42

Azt szeretném, hogy minden magyar büszke legyen majd arra a 9 napra, amikor ránk figyel a világ!

2022. szeptember 02. 13:42
null
Németh Balázs
Németh Balázs
Facebook

„IGENT MONDTAM életem eddigi legfontosabb felkérésére!

2023 augusztusában atlétikai világbajnokságot rendez Magyarország Soha nem volt még ilyen jelentős sportesemény hazánkban, sőt Közép-Európában sem. Azt a feladatot kaptam Schmidt Ádám sportért felelős államtitkártól, hogy vezérigazgatóként fogjam össze, irányítsam a világbajnokságot szervező csapatot.

A korábbi vb-helyszínek között volt Berlin, Párizs, Róma, London, Peking, Tokió, Moszkva… Ebben az elitmezőnyben bizonyíthat a magyar főváros.

Több mint 200 országból érkeznek versenyzők és vendégek, sok száz millióan nézik majd a közvetítéseket. Nekik kell megmutatnunk, hogy Budapest a világ legjobb városa, a miénk a világ legjobb országa!

Legalább ennyire fontos, hogy a következő egy évben még több gyerek kezdjen sportolni, és a világbajnokság segítségével tovább növeljük a hobbifutók már most is félmilliós táborát.

Szervezünk majd közös futást, akinek van kedve hozzá, kezdhet is készülni!!!

Miért atlétika? Miért velem? Miért mondtam igent? 

Versenyszerűen atletizáltam 10 éven át, a mai napig futok, a maratont is teljesítettem kétszer. Diplomát a Testnevelési Egyetemen szereztem. Életem egyik meghatározó élménye volt az 1998-as budapesti atlétikai Európa-bajnokság, ahol önkéntesként dolgoztam. 2011-ben részt vettem a szegedi kajak-kenu vb, 2013-ban pedig a budapesti vívó-világbajnokság szervezésében. Segítettem a Nemzeti Sportközpontok munkáját, tévés riporterként bejártam a világ nagy sporteseményeit: olimpiákat, BL-döntőket, világbajnokságokat. Láttam, milyennek kell lennie egy tökéletes világversenynek.

Ez tehát az új kihívás, küldetés és hobbi is egyben. Azt szeretném, hogy MINDEN MAGYAR BÜSZKE LEGYEN majd arra a 9 napra, amikor ránk figyel a világ!”

Kapcsolódó tartalom:

Németh Balázs: Egyszer sem bántam meg a hírekhez fűzött kommentárjaimat, de most százezrek helyett milliókhoz szeretnék szólni Bővebben...

Nyitókép: Németh Balázs Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mandolini
2022. szeptember 03. 09:16
Én bíroma srácot, de ehhez a feladathoz talán nem elég futónak lenni és sportriportergetni. Magasfokú szervező- és vezetőkészség, rátermettség, kapcsolati tőke szükséges. Nem biztos, hogy Ő a legélesebb kés a fiókban, de sok sikert kívánok a munkájához és remélem, hogy rászolgál a bizalomra!
states
2022. szeptember 03. 09:10
Egy rakás komcsit üti meg megint a laposguta.
pemete jakab
2022. szeptember 02. 18:45
"Azt szeretném, hogy minden magyar büszke legyen majd arra a 9 napra, amikor ránk figyel a világ!" Hát igen, a világsajtó még mindig a 2017-es budapesti vizes-vb-ről ír. Akkora siker volt, hogy a több külföldi napilap évente többször is lehozza az akkor megjelent számait. Az atlétikai vb is ekkora siker lesz.
pemete jakab
2022. szeptember 02. 18:43
Ha a Puskás Arénába lenne futópálya, ahogy eredetileg tervezték, akkor most nem kellene egy újabb stadiont építeni. Ehelyett a Puskás megépült a tervezett duplájáért futópálya nélkül, és most százmilliárdokért építünk egy másik stadiont.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!