Amíg Bozóki András és Dessewffy Tibor fejti meg, hogy mik az okok és mi a teendő

2022. május 22. 18:50

Addig bátran lehet készülni az ötödik kétharmadra.

2022. május 22. 18:50
null
Hont András
Hont András
Facebook

„Szóval. Amíg a negyedik kétharmados összeomlás után is Bozóki András (ex-Narancs, Gyurcsány volt minisztere, 1998 óta az évszámot kereső politológus) és Dessewffy Tibor (ex-Narancs, Gyurcsány volt tanácsadója, az ellenzéki adathalászat sikertelen buherátora és a DK-frakciópénzek kedvezményezettje) fejti meg, hogy mik az okok és mi a teendő, és van magára valamit adó lap, amelyik erre kiváncsi, és vigyorgó szmájlik nélkül le is hozza, addig bátran lehet készülni az ötödikre.”

Nyitóképen: Bozóki Tamás, MTI / Nándorfi Máté

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Apus2
2022. május 23. 10:26
Ne értem hogy ennek a hugy Andrásnak miért szaros minden képen a szája. Az én seggemtől, vagy orbánétól?
Alcofrybas
2022. május 23. 08:07
Nehéz elképzelni, hogy egy buzi mégis hogyan háborgathatna rektálisan egy majmot, ehhez Homomayomy Ritának kell lenni, ugyanakkor az orvos úr elmondta, hogy rágcsálókon keresztül is terjed a kór. Így már fantázia se kell ehhez, elég csak némi sürgősségis rutin. Mint amikor anális égési sérülésekkel jelentkezik valaki szilveszterkor, és ezúttal nem egy dobtáras elemes fellépőn pörgő Barbie-balerina kandikál ki a farából... Valamiért jó ötletnek tűnt egy tölcsért felhelyezni a végbelébe, és egy rágcsálót behajtani oda izegni-mozogni, csak Mickey elveszett, ezért öngyújtóval bevilágítottak. :D End of Story Tanulság: Ne simogassatok csatornapatkányt, ne egyetek denevért, se semmilyen afrikai, ázsiai egzotikus állatot, és főleg ne vezessetek rágcsálókat a végbeletekbe, és semmilyen körülmények között ne paskoljátok fogazott hímvesszővel mások véresre dörzsölt arenyerét! - és máris egy csomó problémát megspóroltok magatoknak. ;) Ezek voltak a mára rendelt Szent Evangélium szavai vagy a Szent Evangélium mára rendelt szavai.
anaconda
2022. május 23. 06:35
Köszönjük, András! Készülünk! De remélhetőleg nem kétharmad lesz, hanem négyötöd!
Gulyásleves
2022. május 23. 06:08
andris Egyféle újságírás létezik... Ahol a kormányzó párt kerűl górcső alá... Nincs mit kezdeni azzal hogy az ellenzék a hibás, mert nem kormányoz...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!