Menczer Tamás Magyar Péterről: Szegény azon a szinten van, mint Jakab Péter (VIDEÓ)

2024. május 20. 17:39

„Látjuk, hogy Jakab Péter a süllyesztőben van. Márki-Zay Péter is a süllyesztőben van. Felkészül Magyar Péter” – jelentette ki a politikus.

2024. május 20. 17:39

Nyitókép: ATTILA KISBENEDEK / AFP

Menczer Tamás, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója nemrég a Hetek podcast műsorában vendégeskedett. Kulifai Máténak, a lap főszerkesztőjének kijelentette a beszélgtése során, hogy „tudják a szavazók, hogy mi a hazánkért és a hazánk békéjéért küzdünk, ezt akarjuk megvédeni”.

Majd rátért a Magyar Péter-jelenségre. Elhangzott, hogy

pontosan felismerik Magyar Péterben Márki-Zay Pétert”.

„Le kell őket győzni!”

Menczer szerint a fideszesek azt mondják, „ismerjük ezt a helyzetet, ismerjük ezeket a figurákat, le kell őket győzni, legyőztük eddig is” – jelentette ki.

A politikus ezt követően arra emlékeztetett, hogy senki nem tudott eddig belenyúlni a Fidesz táborába. 

Majd azzal folytatta, „Szegény Magyar Péter, – hogy mondjam csak, megpróbálom az eleganciámat megőrizni, ezért úgy fogalmazok, hogy –, azon a szinten van, mint Jakab Péter”. 

„Jakab Péter volt az, aki amikor azt gondolta, vagy amikor azt látta, hogy hányan lájkolják, hogy őt megválasztották miniszterelnöknek” – idézte fel Menczer Tamás.

„Most Magyar Péter is így van ezzel. Látjuk, hogy Jakab Péter a süllyesztőben van. Márki-Zay Péter is a süllyesztőben van, 

a Momentum is a süllyesztőben, és felkészül Magyar Péter”

 – zárta a gondolatmenetét  a kormánypártok kommunikációs vezetője.

A vonatkozó videórészletet alább tekintheti meg:

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-91
2024. június 01. 00:29
🍓 ️ ­­­É­­­r­­t­­­é­k­­e­­­l­­d­­­ ­a­ ­­­s­­­z­e­x­­i­­­ ­p­­u­­n­­c­­­i­­m­a­­­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­.­­𝐗­­𝟏­­­𝟖­­­.­­𝐅­­­𝐔­𝐍
KBA98
2024. május 21. 17:22
Jakab nem egy tanult pasi, egy helyettesítő tanár volt csak! Ez a MP egy született bolsi lion! Az anyja megpofozhatta volna időnként! Ez a komcsi világ újkori messiása! Várom az ébredést!
Mich99
2024. május 21. 03:29
Pszicho Jákob Peti...
dios1968
2024. május 20. 21:52
Remélem a kifutása is olyan lesz
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!