Hát akkor tekintsünk bele a pöcegödörbe

2021. november 05. 21:57

Egyben elnézést kérek Cseh Katalintól.

2021. november 05. 21:57
null
Dévényi István
Facebook

„Hát akkor tekintsünk bele a pöcegödörbe.

Egyben elnézést kérek Cseh Katalintól, de muszáj a propaganda által lenyúlt fotóiból egyet használnom, hogy érthető legyen, micsoda aljadék melóval állunk már megint szemben.

Szóval valami nehezen megmagyarázható okból Cseh Katalin lett a kormányzati propaganda legújabb célpontja. Most ott tartunk, hogy megszerezték az esküvői fotóit (innen is gratulálok a derék embernek, akitől), és ráhúztak egy btk-gyanús, hasra ütve kiötlött népmesét.

A képen – amit a Bors azzal a magyarázattal látott el, amivel – egy meglehetősen idétlen szokás momentumát láthatjuk, úgy hívják: menyasszonyrablás. Szerintem tök kínos szokott lenni az ilyesmi, de valamiért kipusztíthatatlan az újkori hagyományainkból – és hát ha az ifjú párnak bejön, hadd szóljon. Az ezt megelőző fotón ugyanennek a remek szokásnak egy másik pillanata látható, ahol a menyasszony ügyesen próbál elrejtőzni a vőlegény elől az asztalok alatt.

Mit hozott ebből össze a kormánymédia? Pardon, a kormányzati propaganda nyilvánosság felületrendszere?

»Asztalok között csúszott-mászott a földön, zavartan bolyongott drága esküvői helyszínének kertjében Cseh Katalin. A Momentum politikusa ki tudja minek a hatása alatt állhatott, amikor azok az újabb botrányos képek készültek, amik most a Bors birtokába kerültek.«

És akkor nézzük, hogy ment körbe ugyanez a Rogán-központ utasítására:

Ripost: Újabb botrányos képek: Négykézláb csúszott-mászott esküvőjén Cseh Katalin

Origo: Megdöbbentő fotók: négykézláb csúszott-mászott esküvőjén Cseh Katalin

888: A kerítéssel táncolt és négykézláb mászott az esküvőjén Cseh Katalin

Hír TV: Cseh Katalin illuminált állapotban csúszott-mászott az esküvőjén

Magyar Hírlap: Négykézláb csúszott-mászott esküvőjén Cseh Katalin

Magyar Nemzet: Így mulat ma egy ellenzéki »úrasszony« – Cseh Katka furcsán bolyongva, nevetgélve, meg-megbotolva, kerítésbe kapaszkodva viháncolt.

Azért a Magyar Nemzetnél érezték, hogy ez az egész eléggé gáz, úgyhogy fideszes polgári mázzal öntötték le a bűzölgő trágyakupacot.

De a szaguk megmaradt.”

Fotó: MTI/Illyés Tibor

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 337 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bakandri
2021. november 08. 10:35
Dévényi Úr! A menyasszony rablásnál, az arát elviszik, majd ki kell váltani. Ott max. a vőlegénynek, vagy a férjnek kell a kiváltásért feladatokat megoldani, nem a menyasszonynak, a földön mászni, bocsi
kitiltott
2021. november 07. 09:26
Amilyen az adjon isten olyan a fogadj isten .. Bár ti hasonló esetben a nemzetközi sajtot is belevonnatok.. Messze menő kovetkeztetéseket levonva az egész nemzetközi jobb oldalra a fotókból....
ormányos csillós
2021. november 07. 08:41
Amúgy tök jó fotók. Katka talpat is villantott. Izgató talpai vannak Cseh Katalinnak. Szívesen rátettem volna a vadmagyar farkamat, az esküvői tánctól már megizzadt kicsit büdös, bőrkeményedéses talpaira . Aztán ezzel a firkásszal megszagolttam volna Katka talpait. Bárcsak a Lendvai Ildiről is lennének ilyen fotók!
Apafi
2021. november 07. 02:46
A menyasszonyszöktetés nem az asztalok alatt történik!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!