A baloldali pártok mindig csak ellenkeznek

2021. április 12. 21:18

A baloldali pártok a járvány ideje alatt mindig ellenkeztek és mindig mást akartak, mint a szakemberek javaslatai alapján cselekvő kormány.

2021. április 12. 21:18
Nacsa Lőrinc
Facebook

„A baloldali pártok a járvány ideje alatt mindig ellenkeztek és mindig mást akartak, mint a szakemberek javaslatai alapján cselekvő kormány. Nézzük csak:

– amikor szigorítunk ők nyitni akarnak

– amikor nyitunk ők zárni akarnak

– amikor veszünk lélegeztetőgépeket ők számonkérnek minket, hogy miért ilyen sok

– amikor felhatalmazás kell a kormánynak ők kétszer nem szavazzák meg és álhíreket terjesztenek

– mi a járványügyi szakemberekre hallgatunk ők a tanácsadóik alapján folytatják a halálkampányt

– mi hálásak vagyunk az egészségügyi dolgozóknak ők kamuvideóval járatják le őket

– mi bízunk a magyar hatóságokban ők megtámadják az engedélyező intézeteket

– amikor keleti vakcinákat is beszerzünk ők országgyűlési határozatban akarják betiltani

– amikor ők már megkapták az oltást és a bevallásuk szerint is minden flottul ment el akarják törölni a regisztrációt, hogy káosz legyen

Nem gyanús? Hogy egyszer sem tudtak beállni a sorba, hallgatni a szakemberekre és kivenni a részüket a védekezésből? 6 párt, de valahogy mindig pont ugyanazt mondják, vezényszóra. Piti politikai, hatalmi érdekből. A valóság pedig cseppet sem érdekli őket.

Oszd meg Te is, hogy mások is lássák, mit művel a baloldal!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2021. április 13. 14:50
"A baloldali pártok mindig csak ellenkeznek" Ugyan nem a baloldali pártok. Hanem az ellenzék. Az ellenzék dolga ugyanis, hogy ellenezzen. A Fidesz mint állítólag nem baloldali párt mégis mit tett 2002-2010. között? Navracsics frakcióvezető folyamatosan szidta a kormányt, akármit is csinált. Úgy becézték MSZP ölő. https://www.youtube.com/watch?v=GE0Rm-_MUJE Szóval semmiféle baloldali nincsen abban, hogy az ellenzék ellenzi a kormány ténykedését. A Fidesz ugyan nem volt különb, csak mivel most az övé a hatalom megpróbálja baloldali értékként előadni az ellenzék ebben a politikai rendszerben törvényszerű tevékenységét. Ha egy ellenzéki párt ebben a politikai rendszerben a kormányt támogatja, akkor sohasem jut hatalomra, sőt eltűnik a süllyesztőben, lásd a MIÉP sorsát, mert a kormánypárti szavazók úgyis a kormánypártra fognak a szavazni, az ellenzéki szavazók pedig a tényleg ellenzékre.
szarcsi1
2021. április 13. 12:28
Újabb DK-s ismerte be, hogy oltásellenesek. Vágó István az ATV Csatt című műsorában beismerte, hogy pártja, a DK és a baloldal az oltások, különösképpen a keleti vakcinák ellen kampányol. https://www.magyarhirlap.hu/belfold/20210413-ujabb-dk-s-ismerte-be-hogy-oltasellenesek
szarcsi1
2021. április 13. 10:00
A baloldal gyilkolja az embereket. Nekik fontosabb az oltásellenes propaganda, mint ez emberélet.
Vallasz Vilmos
2021. április 13. 08:16
Benne van a nevében, hogy ellenkeznie kell. Ez a demokráciában azt szolgálja, kellene, hogy itt is szolgálja, hogy minden döntésnek meg legyen vizsgálva minden oldala. A kormány párt sérthetetlen, tévedhetetlen istennek tartja magát, hiszen minden ellenkezést abnormálisnak próbál beállítani, annak ellenére, hogy ez az ellenzék feladata. megakadályozni a egyoldalú kormányzást. Nem ismerem az ellenzék indítékait, de a dolguk az ellenkezés. A józan ész és a logika használata mellett. Ha a baloldal lenne kormányon a jobboldal ugyanezt csinálná, ellenkezne.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!