Segít a menekülteknek a Prezi

2015. szeptember 08. 13:46

Múlt héten a cégen belül többen is gyűjtést indítottak a Magyarországra érkezett menekülteknek. Néhány nap alatt 600 ezer forintot gyűjtöttünk, a Prezi pedig úgy döntött, hogy megduplázza az összegyűlt pénzt.

2015. szeptember 08. 13:46
Somlai-Fischer Ádám
Facebook

Sok ezer embernek van szüksége most átmenetileg a mi, magyarok segítségére. A Prezi dolgozói ezért 600 ezer forintot gyűjtöttek össze a menekültek megsegítésére, a cég pedig megduplázta ezt így 1,2 millió forintot adunk az önkéntes szervezeteknek.

Múlt héten a cégen belül többen is gyűjtést indítottak a Magyarországra érkezett menekülteknek. Néhány nap alatt 600 ezer forintot gyűjtöttünk, a Prezi pedig úgy döntött, hogy megduplázza az összegyűlt pénzt.

Ennek egy részéből már vettünk is takarókat, hálózsákokat, amelyeket, amint lehet elvisznek Röszkére illetve azzal segítünk, amit az önkéntesek kérnek, mivel ők tudják mire van leginkább szükség.

A Prezi budapesti irodájában több arab anyanyelvű mérnök is dolgozik, akik korábban tolmácsolással segítettek. Néhányan pedig a hétvégén zenéltünk a pályaudvaron rekedt gyerekeknek.

A Prezi évek óta anyagilag és a munkájával is támogatja a BagÁzs közhasznú szervezetet, akik a bagi cigánysoron élőknek segítenek. Valamint társalapítója a Nyitottak vagyunk és a Bridge Budapest kezdeményezéseknek is ahol magyarországi fiataloknak segítünk.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
SigSauer
2015. szeptember 09. 09:44
Ha jól értem, akkor a prezis birgád arra gyűjt pénzt -egyben "ízléses" ingyenreklám a cégnek-, hogy fokozódjon a Magyarországot érő migrációs nyomás. Nem inkább a határokon pihenés nélkül szolgálatot teljesítő rendőrök vagy családjaik, esetleg az ásotthalmi vagy egyéb, sokat szenvedett polgárom megsegítésére kellene? Kárpátaljára is ilyen lelkesen küldtetek adományokat? Mi küldtünk, de a Prezi neve nem rémik, hogy ott lett volna... Vegyek be Dedalont akkor?
BőröndÖdön
2015. szeptember 09. 08:54
Ahelyett,hogy kerítést építenének...
MZ/X
2015. szeptember 09. 08:47
Izaurának nem gyűjtetek...?
balf
2015. szeptember 08. 21:57
Zannya. Bedobtak kb 3000 dollárt a menekültek megsegítésére? És ezt még közli is mindenki? Ez a legolcsóbb reklám, evör.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!