A gumikesztyű, ami elválaszt

2014. szeptember 11. 16:53

Nem kéne a nagyobb tételben utazó drogdílereknek és a Vizoviczki-Portik-sztori kulcsfiguráinak kijáró rendőri erődemonstrációval fenyegetni a hazai balzöld-ballib civil mozgalom jól ismert arcait.

2014. szeptember 11. 16:53
Menyhárt doktor
Tutiblog

„Azért nem kéne a nagyobb tételben utazó drogdílereknek és a Vizoviczki-Portik-sztori kulcsfiguráinak kijáró rendőri erődemonstrációval fenyegetni a hazai balzöld-ballib civil mozgalom jól ismert arcait. Nem kéne egy egész bevetési egységgel vegzálni az Ökotárs Alapítvány munkatársait, csak mert a revizorok keresik a sapkát Móra Veronika fején, akarom mondani a zug-bankfiók kulcsát a párnája alatt. Elgondolkodtak-e a rajtaütés kitervelői, hogy hova vezet ez? Hogy éppen csak egy gumikesztyű választja el őket Berkecz Mária egykori Millenáris-igazgató testüregi motozásának elrendelőitől?

És most hogyan tovább Magyarország? Ha egyszer - mint minden - a Viktoriánus kor is véget ér, majd sün alakzatban előállítják Kerényi Imrét, viperával leverik Fekete Györgyöt, közmunkára küldik Vidnyánszkyt és a Klubrádió kiéhezett »nagy generációja« elé vetik Fricz Tamást? Minden kormányváltás után majd jól elhurcoljuk egymás elitjét, legyen csak egy vesszőhiba a könyvelésében, és akkor végre rend lesz és nyugalom, a politikát meg majd a tábornokok formálják... (...)

Kicsoda tehát Móra Veronika? Nem, nem a fődémon maga, csak egy fogaskerék a gépezetből, aki miután végez a haveri civilek exceltáblázatának frissítgetésével, nyilván hazamegy a kétszobás pesti lakásába. Nem őt kell tehát megfeszíteni a rosszul fénymásolt bizonylatok, vagy az elvétett átváltási ráták miatt, hanem arra kell haragudni, aki kitervelte, hogy beszédíti a balos civil mozgalmakat a Bajnai-csapat kampányába. És el kéne magyarázni a választópolgároknak, különösen a Fidesz szavazóinak, hogy hol itt az átverés és miért veszedelmes mindez Magyarország függetlenségére és jövőjére nézve.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2014. szeptember 12. 08:17
A szerzőnek; Keller László neve ismerős?
atila68
2014. szeptember 12. 08:00
Ez már megint mi ez a vízió? Eszem megáll.
Ángyán Páván
2014. szeptember 11. 22:02
"kitervelte, hogy beszédíti a balos civil mozgalmakat a Bajnai-csapat kampányába" Mér, mikor álltal a másik oldalon? Soha a büdös életben.
Peter8811
2014. szeptember 11. 22:00
A koton az jobban elválaszt főleg hogy Mór a Veronika. Persze gumi kesztyűben is lehet de az már Fisting!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!