Az okos szkenner 5 perc alatt végez egy könyvvel

2015. november 10. 13:05

A Czur okos szkennere öt perc alatt táblagépen és mobilon is olvashatóvá tesz egy 300 oldalas könyvet. Projektor is egyben, de lábpedál van hozzá a gyors munkavégzéshez és Wi-Fin kommunikál.

2015. november 10. 13:05
David Rothman

A könyvek szkennelése hálátlan és unalmas feladat, mellesleg lassú is. A Czur okos szkennere ezt a feladatot forradalmian kezeli a XXI. századnak megfelelően. Egy 300 oldalas könyvet 5 perc alatt „fogyaszt" el. Elsősorban kisebb cégeknek és otthoni felhasználóknak szánták és nem könyvtárosoknak (oda amúgy is célhardver való). 199 dollár az ára, ha most előrendeljük, hiszen a sorozatgyártásra még pénzt koldulnak rá az Indiegogo-n. A kereskedelmi forgalomban már 399 dolláros áron lesz elérhető hivatalosan januártól.
 
Mit tud egy okos szkenner? Wi-Fin kommunikál, így a beolvasott adatokat rögtön tovább is lehet küldeni a felhőbe, vagy eleve oda szkennelni. Ha akarjuk, akkor az írásos anyagokat projektorként is ki tudja vetíteni, így prezentációs célokra is alkalmas, mint „diavetítő". A titka egy direkt erre a feladatra kihegyezett erős célprocesszorban és a kiépítésében rejlik, csak lapozni kell, maga a beolvasás lábpedál segítségével is történhet, hogy gyorsabb legyen a metódus.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!