Jolie ékszert tervez

2010. december 08. 10:03

Ékszerkollekciót tervez Angelina Jolie. A bevétel teljes egészében egy háborús konfliktusok gyermekáldozatait támogató alapítványt gazdagít majd.

2010. december 08. 10:03

Angelina Jolie Robert Procop ékszerésszel társult egy kollekció elkészítésére, melynek bevétele teljes egészében a háborús konfliktusok gyermekáldozatait támogató Education Partnership for Children of Conflict elnevezésű gyermekalap számlájára folyik be. A színésznő már tíz éve viseli a tervező darabjait: „Angelinának nagyon klasszikus a stílusa. Ezek olyan darabok, amelyeket maga is visel” - jellemezte a kollekciót Procop.

A nemrég Magyarországon forgató színésznő elmondta: „Ezeknek a gyerekeknek van a legnagyobb szüksége egy biztonságos helyre, ahol tanulhatnak, gyógyulhatnak, egy olyan helyre, ahol megtanulhatják a megbékélést, egy helyre, ahol egy jobb jövőt építhetnek, egy helyre, ahol csak egyszerűen gyerekek lehetnek.”

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!