Új árszabáson dolgozik a Spotify – drágulhat a platform

2024. április 04. 21:20

A 2021-ben bevezetett hangoskönyvek költségeit kívánják fedezni ezzel a lépéssel.

2024. április 04. 21:20

Nyitókép: Jonathan Raa / NurPhoto / NurPhoto via AFP

A Spotify hamarosan átalakítja az árszabását, aminek következtében a hagyományos előfizetői díjak nagyjából 1 dollárral (360 forinttal) emelkedhetnek, míg a családi és páros (duo) csomagokért ennek duplájával kell majd fizetni – számolt be a Bloomberg

Az áremelést először az Egyesült Királyságban, Ausztráliában, Pakisztánban és két másik, még nem nevezett piacon vezetik be. 

A Spotify a magasabb árakat a hangoskönyvek költségeinek fedezésére vezeti vissza, amelyeket 2021 januárjában kezdett el kínálni a platformon.

A cég új előfizetői opciót is bevezet, amely csak zenét és podcastokat tartalmaz majd, hangoskönyvet nem. Ennek az ára várhatóan a jelenlegi prémiumcsomag árával fog egyezni, ami 1990 forint. Emellett a Spotify egy új „Super premium” csomaggal is elő akar állni, ami jobb hangminőséget és néhány más, egyelőre nem ismert extrát kínálhat.

 

 

 

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-77
2024. április 30. 18:55
🍓 ️ ­A­ ­d­­ö­­­g­ö­­s­­ ­l­á­n­­y­­o­k­ ­­­v­­­á­­r­n­­a­­­k­ ­­r­­­á­­d­­­ 👉 𝗪­𝗪­­𝗪­­­.­­­𝗖­𝗨­­­𝗠𝟰­­­.­𝗙­𝗨­­𝗡
Nuttika
2024. április 04. 22:04
Egy csomó minden nincs fenn rajta, ami az én extrém zenei stílusomban van, így mióta sógorom a családi youtube csomagba meghívott, nem használom. Felőlem emelhetik, ahová akarják. Nem vettem volna amúgy sem, mert nyíltan az LMBTQ propagandát is támogatják a bevételeikből.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!