Tovább terjed a bandák miatti erőszak Svédországban: gyermeke előtt lőttek agyon egy lengyel férfit

2024. április 11. 22:12

A helyszínre látogató Ulf Kristersson svéd miniszterelnök szigorú intézkedéseket ígért az országban garázdálkodó bűnbandák ellen.

2024. április 11. 22:12

Nyitókép: Claudio Bresciani / TT NEWS AGENCY / TT News Agency via AFP

Agyonlőttek egy 39 éves lengyel férfit szerda este Stockholmban, miután összeszólalkozott egy helyi banda fiatal tagjaival – írta meg a HVG. A helyszínre látogató Ulf Kristersson svéd miniszterelnök szigorú intézkedéseket ígért az országban garázdálkodó bűnbandák ellen

Ezt is ajánljuk a témában

A férfit a 12 éves fia szeme láttára lőtték le, amikor Stockholm Skarholmen negyedében kerékpáron egy uszoda felé tartottak. Sajtóhírek szerint a férfi és a fia egy aluljáróban futott bele a bandatagokba, szóváltás kezdődött a férfi és kamaszok között, majd eldördült a halálos lövés. 

Az Aftonbladet svéd napilap szerint a férfit azért gyilkolták meg, mert korábban tájékoztatta a rendőrséget a környéken drogot áruló fiatalokról, ugyanakkor ezt a rendőrség nem erősítette meg. A svéd rendőrség nem nyilatkozott az elkövető indokairól, és egyelőre senkit sem vettek őrizetbe.

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:11
🍓 ️ ­­­A­ ­­­d­ö­­­g­­­ö­s­­ ­­­l­á­­­n­­y­­o­­k­ ­­­v­á­­­r­­­n­­a­­k­­ ­­­r­­­á­d­ 👉 𝗪­­𝗪­­𝗪­­.­­­𝗖­­𝗨­­­𝗠𝟰­.­­𝗙­­𝗨­­𝗡
Szvv
2024. április 22. 09:05
Nevezzuk at: okádékia
polárüveg
2024. április 12. 08:36
Bizony, a jövő még tartogathat meglepetéseket. A svéd őslakosság még kérheti a migráns terror alóli felszabadítást - az oroszoktól! Másra ugyanis nem számíthat...
vapepe
2024. április 12. 07:44
Első generációs bevándorló, biztos a PiS elől menekült, mert Lengyelországnál akkor minden jobb volt, szerinte. A gyereket is ott akarta felnevelni. Sajnálom, de tényleg! Legyen mementó/ébresztő a többi hozzá hasonló gondolkodásúnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!