Erdélyben is kasszasiker a Most vagy soha!

2024. március 20. 17:47

Egész Románia negyedik legnézettebb filmje lett a hétvégén.

2024. március 20. 17:47

Nyitókép: Facebook

Magyarországhoz hasonlóan, Erdélyben is rekordnézettséget ért el Rákay Philip filmje, a Most vagy soha! A történelmi kalandfilmre több, mint 11 ezer néző váltott jegyet Erdélyben az utóbbi három napban. 

A rendező Facebook bejegyzéséből az is kiderül, hogy a Vándormozinak köszönhetően több olyan településen is vetítették a filmet, ahol mozi sincs, illetve, hogy egész Románia területén a negyedik legnézettebb alkotás lett az utóbbi hétvégén. A Mandiner kritikáját a filmről ide kattintva olvashatja el! 

 

 

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mnmn
2024. március 20. 22:45
Kasszasikernek azt szokták hívni, ha minimum az első két hétben megtérülnek a film költségei. Akkor Filipsz néhány nap múlva tegye ki a számokat!
Turán
2024. március 20. 22:32
Hát szegényeim fejébe tuti nem verték bele az "oskolába" az 1848-as történéseket ha a stáblista alatt himnuszoztak..😅😅😅 Amúgy teljesen vállalható a film, csak ugye aki nagyjából tisztában van az 1848-as törileckével az nehezen vonatkoztat el. Bár ha belegondolok ha Farkasch sikerrel jár, mennyivel egyszerűbb lenne a Petőfi-történet. Olyan beleéléssel jatszotta a szinész a szerepét hogy már szinte drukkoltam neki. Annál is inkább mert Petőfi qrva ellenszenves karakterre sikeredett. 😅😅😁
Hekimeki
2024. március 20. 20:30
Egy lófaszt kasszasiker 🤣😂😂🤣🤣 kötelezően viszik az iskolásokat megnézni azt a szart ami NEM felel meg a történelemnek EZT egy közismert történész is elmagyarázta❗❗❗Szar, fosra van pénz de kórházra nulla😠😠😠😡😡😡
II.baljoska61
2024. március 20. 19:56
Ott ingyen vetítik. Magyarországon az iskolásoknak 1600 Ft-ért, és kötelező menni...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!