A nyugati kormányok azért tiltják be a palesztinbarát tüntetéseket, mert nem akarják, hogy a tömegek ráébredjenek, milyen rossz a helyzet

2023. november 02. 19:55

És semmi köze a lakosság védelméhez vagy a joggal felmerülő biztonsági aggályokhoz.

2023. november 02. 19:55
 Eva Vlaardingerbroek
Eva Vlaardingerbroek
X

„Szerintem a nyugati kormányok azért tiltják be a palesztinbarát tüntetéseket, mert nem akarják, hogy a tömegek ráébredjenek, milyen rossz a helyzet Európában a tömeges demográfiai változások és a jelen lévő kulturális, vallási és etnikai feszültségek miatt.

Ha az emberek meglátják, hogy milyen rossz a helyzet, az rossz fényt vetne a kormányokra, mert kiderülne, hogy mindez a nyitott határok politikájának eredménye.

És semmi köze a lakosság védelméhez vagy a joggal felmerülő biztonsági aggályokhoz. Ez csak a kormányok túlkapásainak általános megnyilvánulása – amit már sokszor láttunk a Covid alatt –, és egy módja annak, hogy elrejtsék saját káros politikájuk eredményeit.”

Nyitókép: ANADOLU / Anadolu via AFP / BURAK BIR

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csubszi
2023. november 05. 15:51
Na ja, a nyugati vezetők féltik a saját seggüket!
Menő manó
2023. november 05. 10:18
A határok nélkül emlegetése mindig egy évekkel ezelőtti több részes, sportos, játékos vetélkedőt juttat eszembe a neve az volt, hogy "Játék határok nélkül". Országok csapatai vetélkedtek egymással és az egymással való kiszúrás magas iskoláját mutatták be a csapatok. A magyar műsorvezető anno Gundel Takács Gábor volt.
Advocate
2023. november 04. 06:31
Igen, ebben van valami!
alkaloidablog
2023. november 03. 22:12
Van ez így előbb-utóbb úgyis kiderül. Budapesten például egy magasztos ünnepség kellett ehhez. 1906-ban, Rákóczi hamvainak hazahozatala és a Szent István Bazilikábani felravatlozása adta az apropót. A friss Keleti Pályaudvarról gyászhintón szállították a Vezérlő Fejedelem urnáját végig a Rákóczi úton (ekkor lett átnevezve a Kerepesi). Az út két oldalán elképesztő tömeg jelent meg, üdvözöletét tenni, főhajtással. A tömeg fekete ruhában volt. De nem gászruha volt ez, hanem a zsidóság hagyományos fekete kaftánjai. Tíz és tízezrek. Tumoltuózus jelenetek. Ekkor ébredtrá a magyar namasi osztály és sok értelmiségi mit tettek. Ekkora tömeget senki időtlen idől óta nem tudott ebben az országban felmutatni. Ekkor jöttek rá, hogy elbaszták, ahogy napfényre vergődött az igazi többség, Budapest akkori lakosságának már többsége! Igaza lehet a nőnek, hogy ezért nem engedik a tüntetéseket. A németek még most sem látják, hogy mennyien vannak valójában a muszlimok. Homokba dugják a fejüket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!