Háborúpárti, terrort támogató, pedofíliát védelmező, amerikai érdekeket képviselő, kilóra megvett sorosista dollárbaloldal

2023. október 15. 19:29

Ez kb 30 orbánozós poszt ellensúlya.

2023. október 15. 19:29
null
Martin Ethelwolf
Martin Ethelwolf
Facebook

„Ez kb 30 orbánozós poszt ellensúlya:
Háborúpárti, terrort támogató, pedofíliát védelmező, amerikai érdekeket képviselő, kilóra megvett feketeöves hazaárulókból álló tehetségtelen, a valósággal alternatív viszonyban álló sorosista dollárbaloldal, mely háborúba sodorná az országot, elvenné a nyugdíjakat, és naponta megdolgozik az ötödik kétharmadért, és ezt az ellenzéket csak a guruló dollárok tartják politikai lélegeztetőgépen.
A fenti mantra minden előképzést és tréninget helyettesít, illetve magában foglal. Sokszoros imétlése felhasználható:
1. Bűnbánó exellenzékiek őszinte pálfordulatához kegy, de legalább kegyelem reményében
2. A megafonba vagy valamely ner sajtóbeli véleményállásra való jelenkezéshez
3. Még gondolkodásra képes, ezért idegesítő fb ismerősünkkel szembeni lehengerlő érvelésre.”

Nyitókép: Ficsor Márton, Mandiner

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
B_kanya
2023. október 17. 12:27
"Ez D-dúr és e-moll 2023. október 16. 13:38 "B_kanya 2023. október 16. 08:01 ---> Ez D-dúr és e-moll 2023. október 16. 02:31 '>...Ezek a féligazságokból összetákolt orbánista propagandabullshitek< Tehát nem tudod cáfolni egyiket sem :)' Nincs rajtuk mit cáfolni, nem cáfolni kell azokat, hanem túllépni rajtuk,' , amíg nem emeled fel a belegyezési korhatárt 18 évre és nem kriminalizálod a homoszexualitást, a buzik szakmányban, vígan, büntetlenül rontják meg a gyerekeket. "" Köszönöm, hogy most IGAZOLTAD az egyik "bullshitnek" mondott érvet :))))
Ez D-dúr és e-moll
2023. október 16. 13:38
"B_kanya 2023. október 16. 08:01 ---> Ez D-dúr és e-moll 2023. október 16. 02:31 '>...Ezek a féligazságokból összetákolt orbánista propagandabullshitek< Tehát nem tudod cáfolni egyiket sem :)' Nincs rajtuk mit cáfolni, nem cáfolni kell azokat, hanem túllépni rajtuk,' Tehát már a féligazságokat sem tudod cáfolni. Nézd: J: A gyerekeinket célozzák B: De nem is igaz J: (Mutatja) B: De ez ide akkor sem gyűrűzik be J: Akkor betiltjuk B: SIVÍÍÍT" Az orbánista propagandabullshitek mantrázása sem a gyerekeket nem védi meg, sem senki mást. Ezek csak parasztvakításként és pótcselekvésként hatékonyak, egyetlen probléma megoldásához sem járulnak hozzá. Hiába mantrázod a bullshiteket, hiába fóliázgatod a könyveket és rakosgatod egyik polcról a másikra a könyvesboltokban, amíg nem emeled fel a belegyezési korhatárt 18 évre és nem kriminalizálod a homoszexualitást, a buzik szakmányban, vígan, büntetlenül rontják meg a gyerekeket. Ennek belátásához nem kell nagy ész, csak minimális józanság.
alexandrosz-2
2023. október 16. 09:35
Jól felsoroltad, megértem, ha antimagyar moslékos zsidlákkent téged is zavarnak ezek a szépen összeszedett tények.
Kybon
2023. október 16. 09:32
Ahhoz, hogy az úgy-ahogy jól működő, hangulatos, finom ételekkel teli, családias, szókimondó magyar mindennapok ELROMOLJANAK, ezek MINDEGYIKE alkalmas: "Háborúpárti, terrort támogató, pedofíliát védelmező, amerikai érdekeket képviselő, kilóra megvett feketeöves hazaárulókból álló tehetségtelen, a valósággal alternatív viszonyban álló sorosista dollárbaloldal, mely háborúba sodorná az országot, elvenné a nyugdíjakat, és naponta megdolgozik az ötödik kétharmadért, és ezt az ellenzéket csak a guruló dollárok tartják politikai lélegeztetőgépen" (...)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!