„Naponta szeretkeztem férfiakkal, képzeletben” – homoerotikus fantáziálásairól is vallott Barack Obama

2023. augusztus 13. 18:26

Egy több mint negyven évvel ezelőtt írt levelében vallott az egykori elnök.

2023. augusztus 13. 18:26

Barack Obama saját „androgün” elméjéről írt, és homoerotikus fantáziálásairól is vallott egy több mint negyven évvel ezelőtt írt levelében – írta a New York Post.

A levél, melyet egy korábbi barátnőjének küldött Obama, csak nemrég került elő. Az életrajzi könyvhöz készült kutatás során David Garrow író találta meg a meglepő kijelentéseket tartalmazó küldeményt.

„A homoszexualitást illetően azt kell mondanom, hogy szerintem ez egy kísérlet arra, hogy kivonjuk magunkat a jelenből, egy elutasítás talán a földi élet végtelen bohózatának állandósítására” – írta az akkor 21 éves Obama Alex McNearnek 1982 novemberében.

Majd azzal folytatta ezt a gondolatmenetet, hogy  

„naponta szeretkeztem férfiakkal, igaz csak képzeletben.”

A levél jelenleg az Emory Egyetem tulajdona. Intézmény nem engedi, hogy azt bárki lefotózza vagy magához vegye. A Rising Star: The Making of Barack Obama című önéletrajzi könyv szerzője is úgy jutott hozzá, hogy egy barátja kézzel lemásolta neki – közölte a lap.

Nyitókép: MTI/EPA/AJC pool/Alyssa Pointer

 

Összesen 140 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lbs0420
2023. augusztus 15. 05:54
Eddig csak szóbeszéd tárgya volt,hogy ez a kormos seggű olyan meleg,hogy a COVID ellenőrző műszert kiütőtte volna! Most ő maga árulta el! De egy ismerősöm mondta - aki egy ideig az egyesült királyságban dolgozott, hogy az ottani lapok tárgyalták régebben,hogy a neje is eredetileg fiúként jött a világra...
kafabatka
2023. augusztus 14. 14:03
Mivel az asszonykájának valami himbálódzik a lábai között.
megvadult-2
2023. augusztus 14. 12:28
Sokan azt szeretnék ha az anyukájával szeretkezne , és nem csak gondolatban
urban63
2023. augusztus 14. 11:02
..na ne!- ,amikkor puderes volt az orod(?), ki tetszett annyire alexa, dávidka vagy huntrerka..., Most Harlemben biztos nagyon szeretnek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!