Rappernek állt a lengyel elnök

2020. május 12. 11:06

Az előadás egy Lengyelországban népszerű kihívás része – írta meg a 444.hu.

2020. május 12. 11:06

Az internetes oldal szerint a kihívás arról szól, hogy a videón is hallható egyszerű hip hop alapra a járványról rappelnek zenészek, egymást felkérve újabb előadásokra. Aztán a mozgalomból jótékonysági akció lett, és a kihívásba belekeveredtek nem zenész közéleti személyiségek is, és az egészből egy gyűjtés indult az egészségügyi dolgozók javára – írták, hozzátéve, hogy egy Zeus művésznevű lengyel rapper kérte fel az elnököt, aki hétfőn eleget is tett a felhívásnak. Előadásának szövegében az egészségügyi dolgozókat méltatja: „nem kérdik a neved, sűrű ködben küzdenek erős kezeikkel, mondjuk együtt, dicsőség nekik!

Így rappel a lemgyel elnök:

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Marcus Crassus
2020. május 13. 07:48
Idióta... És ezzel most melyik lengyel szubkultúra kegyeit keresni ? Mert úgytudom Lengyelországban nem élnek nagyobb számban sem fekák sem cigányok. Kinek kedveskedik ezzel az alsóbbrendű, néger kultúrával ? Ez még akkor is kibaszott szánalmas lenne, ha egy usabeli fehér képviselő ezzel keresné a feka szavaztokat... nemhogy így, hogy nincs célközönség. Hülyefasz... Áder remélem nem megy le erre a szintre.
Krupp Skya
2020. május 12. 18:56
Jó, hogy nem Gréczynek állt, ja annak állt.
Krupp Skya
2020. május 12. 18:47
Jó, hogy Gréczynek állt, ja annak állt.
Tidal_wave
2020. május 12. 18:26
Mondjuk azt jobban meg lehetett volna csinálni, hogy ne notebookról olvassa, hanem valami súgógép szövegről, mert így egy kicsit szaggatottnak tűnik...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!