Hollywoodi ékszerrablás Londonban

2015. április 10. 11:29

Filmeket meghazudtoló profizmussal raboltak ki egy londoni értékmegőrzőt húsvét hétvégén. A kárt 24,5 milliárd forintra becsülik.

2015. április 10. 11:29

Készpénzt, ékszereket, drágaköveket és gyémántokat vittek magukkal a tolvajok a Hatton Garden értékmegőrző cég széfjeiből. A rendőrök is megdöbbentek, hiszen ilyen rablással csak a hollywoodi filmekben találkozik az ember.

A betörők a legfelső szinten egy falat megbontva jutottak be az épületbe, ahonnan aztán a liftaknán keresztül köteleket használva másztak le az alagsorig. Ezt követően sikerült a riasztóberendezést is kikapcsolniuk, lebontaniuk egy újabb falat, végül pedig a 45 centiméter vastag acél biztonsági ajtón is átjutniuk. 
 
A páncélteremben körülbelül 300 széfet ürítettek ki. Az ellopott tárgyak értéke elérheti a 25 milliárd forintot.

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Felcsúti gyevi bíró
2015. április 11. 07:05
greyhound rád nagyon haragszanak a fidesz és mszp egypárti bolsevikok Okosabbnál okosabb kommenteket írsz de mindig sok minuszt kapsz "Semmi sem fáj jobban egy kommunistának, mint az Igazság" Szolzsenyicin?
Felcsúti gyevi bíró
2015. április 11. 07:03
greyhound "Eltűnt MIND a nyolc repülőgép jet motor és az összes (8) black box! Hol vannak?" Tényleg, mennyire igazad van!!!!!!!!!!!!!! A motorok is a legellenállóbb titánium ütvözetből vannak de még érdekesebb hogy a fekete dobozok se lettek meg. Pedig azoknak simán ki kell bírniuk egy összeomlást is. Legalább a felének Úgy hazugság az egész ahogy van
foton
2015. április 11. 00:06
Én csak a jobboldalon látlak, barom. Ki vagy ixelve. Úgy, hogy nyugodtan írhatsz bármit. Kellemes himbi-limbit, ameddig tart a szél.
Felcsúti gyevi bíró
2015. április 11. 00:03
foton [Hozzászóló kiszűrése] 2015. április 10. 23:53 Hogy ezt a gyevit még mindig nem lóbálja az esti szél Igazi tőrőlmetszett FideszKOMMUNISTA vagy!!!!!!!! Akasztanál mint apád meg magyapád a rákosi rendszerben, mi? ÁVÓ-s GECI
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!