Százezret ad a Momentum képviselője az oltásellenes ellenzéki nyilatkozatokért

2021. április 12. 21:55

Szarvas Koppány Bendegúz, VIII. kerületi Momentumos önkormányzati képviselő merész kijelentést tett a Facebookon hétfőn.

2021. április 12. 21:55
null

„Kapjuk a vádat folyamatosan, miszerint »oltásellenes az ellenzék«, miközben mi momentumosok aztán a kezdetektől az oltás mellett vagyunk. Annyira, hogy a Momentumtól ered a gondolat, hogy kapjon mindenki 100 ezer forintot, aki beadatta a védőoltást. Aki nálunk oltáspártibb, az festi magát” – írta posztjában a sokat látott ellenzéki képviselő. 

A Momentum politikusának az év elején kellett bíróság elé állnia, miután az ügyészség Szarvas Koppány Bendegúzt csoportosan elkövetett, hivatalos személy elleni erőszak, míg Fekete-Győr Andrást csoportosan, társtettesként elkövetett hivatalos személy elleni erőszak bűntettével vádolja. A korábban a DK színeiben, majd a Momentumban politizáló fiatalembert még Puzsér Róbert is tollhegyre tűzte. 

A fogadás részleteit a videóban láthatjátok, a lényeg: 100 ezer forint a tét, ezt nyeri az, aki bebizonyítja videóval, hogy a Momentum oltásellenes” – tette merész ajánlatát Szarvas Koppány Bendegúz a közösségi médiában. 

Ezért tettem egy felajánlást a videóban: jelenjünk meg együtt Sára Botonddal egy videóban, amiben mindenkit oltakozásra buzdítunk! Így bemutathatjuk, hogy a védőoltás beadatása közös nemzeti érdek. Elvégre bőséges a különbség Botond és közöttem, habitusban, értékrendben, politikában, szóval ha mi közösen kiállunk valami mellett, az eléggé fajsúlyos dolog kell, hogy legyen” – írja a politikus.

– írja posztja végén Szarvas Koppány Bendegúz. 

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zokni
2021. április 15. 16:52
Gratulálok, kedves Mandi! ,,Százezret ad az MLSZ a legszebb gólért az idei NBI-es bajnokságban.,, ,,Százezret ad a pék apuka a leányai közül annak, aki a legfinomabb tepertős pogácsát süti a nyáron.,, ,,Százezret fizet a pornókirály annak a párnak, amelyik a legjobb numerát produkálja egy hajókiránduláson.,, Ezt a trükköt használják Önök is: ,,Százezret ad a Momentum képviselője az oltásellenes ellenzéki nyilatkozatokért.,, Hány százezret kapnak külön ezért, a közösség pénzéből? És milyen pénznemben?
rókabácsi
2021. április 13. 15:44
már ilyen sokat loptál? ennyi pénz ekkora marhaságra? mert aki kemény munkával keresi kenyerét! az nem bohóckodik!
VeJoLa
2021. április 13. 12:01
A 100E forint "kockázati prémium"-nál nem kell hatásosabb oltás ellenes agitáció!
Tibesz26
2021. április 13. 11:55
mi meg százezer pofont és öklöst kapsz a képedbe szaros koppány bendeguz te komcsi bolsevista szemétláda dögöly meg a bandáddal együtt a pokolban SOHA TÖBBET MOMENTUM
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!