Elkapta a rendőrség az ékszerész gyilkosát

2011. december 12. 15:45

Elfogta a rendőrség azt a férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy novemberben megölt egy 66 éves ékszerészt. A férfi beismerte tettét.

2011. december 12. 15:45

Elfogta a rendőrség azt a 30 éves férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy megölt egy ékszerészt november 15-én a budapesti Thököly úton. A hétfő délelőtt elfogott gyanúsított kihallgatása jelenleg is folyamatban van, ennek során a férfi beismerte a bűncselekmény elkövetését.    

A férfi arról is beszámolt, hogy a bűncselekmény előtt négy nappal volt a születésnapja, azt követően nem józanodott ki, továbbá a kábítószerrel is jó barátságban van. Az ezredes közlése szerint a gyanúsított olyan bestiális módon gyilkolt, hogy ezt tiszta állapotában talán nem történt volna meg. Fülöp Valter elmondta azt is: az elkövető a bűncselekmény után megszabadult a gyilkosság idején viselt ruhájától.    

A 66 éves ékszerészt több késszúrással ölték meg. A holttestét délután találták meg, miután a felesége értesítette a rendőrséget, mert nem tudott bejutni az üzletbe. Fülöp Valter kérdésre válaszolva elmondta: az ékszerész egyedül dolgozott, s nem állt rendelkezésükre lista az eltűnt ékszerekről. Megtalálták azonban azt a zálogházat, ahol a zsákmány egy részét, mintegy félmillió forint értékű ékszert értékesített a férfi. A történtek után kapcsolatba léptek zálogházakkal, a férfira is így terelődött rá a gyanú.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Karcsi75
2011. december 12. 20:45
Remélem ezek után is kap még esélyt a szentem hátha beilleszkedik a társadalomba!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!