Szakított a Fidesszel Orbán Viktor korábbi főtanácsadója és Raffay Ernő is

2024. május 09. 13:48

Raffay Ernő azért választotta a Mi Hazánk Mozgalmat, „mert ezt a pártot tartja tisztának és őszintén nemzetinek, nem a Fideszt”.

2024. május 09. 13:48

A nyitóképen: Raffay Ernő / Wikipédia

A 24.hu cikke szerint Raffay Ernő történész, Trianon-szakértő, aki 1990 és 1993 között a Honvédelmi Minisztérium politikai államtitkáraként dolgozott, valamint Tóth Gy. László politológus, aki 1998 és 2002 között Orbán Viktor miniszterelnöki főtanácsadója volt, csatlakozott a Mi Hazánk Mozgalom elnökének stratégiai tanácsadó testületéhez. Raffay azt is bejelentette:

azonnali hatállyal felmondott a Magyarságkutató Intézetben, ahol főigazgatói tanácsadóként dolgozott.

„Tóth Gy. László és Raffay Ernő szerint ugyanis nem a Fidesz, hanem a Mi Hazánk képviseli a nemzeti érdekeket. A Fidesz vezetői mostanában inkább Kis Grófóval és Győzikével barátkoznak, és nem köztiszteletben álló, évtizedek óta a magyar nemzet szolgálatában dolgozó szaktekintélyekkel” – írta közleményében a radikális párt.

E szerint Tóth Gy. László végleg szakított a Fidesszel – amelynek sokáig a holdudvarához tartozott, – mert elmondása szerint a polgári Magyarország eszméjét a Fidesz már nem képviseli, és nem nemzeti pártként viselkedik. Raffay Ernő is a Mi Hazánk Mozgalmat választotta, „mert ezt a pártot tartja tisztának és őszintén nemzetinek, nem a Fideszt”.

Összesen 218 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:47
🍓 ️ ­­­I­­­g­­­a­z­­­i n­i­m­­­f­o­­­m­á­­n­­i­­á­­k­­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­­­.­𝐗­­­𝟏­𝟖­­­.­𝐅­𝐔­𝐍
Gullwing
2024. május 10. 21:19
Ne feledjük a mostani tanyasiak ott térdeltek anno a Spinozában... Ezekhez csatlakoztak most ezek....
Gullwing
2024. május 10. 21:17
Mindenki a megfelelő helyre került.
Felvidéki MAGYAR
2024. május 10. 07:29
Raffay Ernő professzor úr nagy tisztelője vagyok és maradok! Most viszont szerintem téved! Van igazság abban, amivel lépését indokolja, de inkább a fideszt kellene vissza irányítani a nemzeti útra! A fideszben vannak kiváló szakemberek, amilyenek a jobbik 2.0 pártban bizony nincsenek! Amennyire Toroczkaiék be " gyurcsányosódtak ", annyira a fidesz is a zsidók érdekeit képviseli és csak ez után nemzeti! Ebben a professzor úrnak bizony igaza van!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!