Ezt a jelzést figyelje, ha vissza szeretné váltani a palackokat

2024. március 06. 11:11

A boltok polcain fokozatosan, szépen lassan kezdenek el megjelenni azok a palackok, aludobozok és üvegek, amiken ez a speciális jelölés lesz majd látható.

2024. március 06. 11:11

Nyitókép: MTI/Hegedüs Róbert

***

„Január 1-jével elindult a repontrendszer, és nagyon-nagyon komoly változást igényel minden szempontból. A gyártók részéről is, és a mi részünkről, felhasználók részéről is” – árulta el közösségi oldalán Ördög Nóra.

A boltok polcain fokozatosan, szépen lassan kezdenek el megjelenni azok a palackok, aludobozok és üvegek, amiken egy speciális jelölés lesz majd látható.

A cikk nyitóképén ez a jelzés szerepel.

„Az automátakat már nagyon sok helyen láthatjátok, de az italokat gyártó cégek június 30-ig kaptak haladékot, hogy regisztráljanak a rendszerbe” – mondta Ördög Nóra.

A videót itt tudja megtekinteni:

@nanasiekhivatalos Egy “kis házi feladat”: keresd a jelölést és vidd vissza egy REpontra!♻️ #mohu #szelektívhulladékgyűjtés #újrahasznosítás ♬ eredeti hang - Nánásiék

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:25
🍓 ️ ­­A­­ ­d­­ö­g­­ö­s­­ ­­­l­á­n­­y­o­k­ ­­­v­á­r­­­n­a­­­k­­­ ­­­r­­á­­­d­ 👉 𝗪­­𝗪­𝗪­­­.­­­𝗖­𝗨­­𝗠𝟰­­­.­𝗙­­­𝗨­­𝗡
B_kanya
2024. március 06. 16:47
"törölt felhasználóharcimarci-9-9 2024. március 06. 14:55 Azért álltak át a PET palackra meg az alu dobozra, mert az könnyebb, mint az üveg és TÖBBET visznek haza belőle, pláne, hogy a visszacipeléssel se volt gond eddig." Tudtad? Libajnaiékig VOLT visszaválható műanyag palack...
B_kanya
2024. március 06. 16:45
"törölt felhasználóB_kanya 2024. március 06. 14:53 Azt ugye érted, hogy itt nem a PET palackról, hanem a benzinről van szó?" Ugye pedékás vagy romentumos vagy? Ha eleve megyek "das bót", venni 3 zsugor palackozott csapvizet, akkor mennyi extra benyát égetek, ha belököm a kocsiba az előző 3 zsugor palackjait? Ne siesd el a választ, a matematika nem a balf444$$zok barátja, még bajod esik. Valahogy felnőttek páran úgy, hogy abból volt zsebpénzük, hogy visszavitték a mosogató alól a 2 szörpös meg 4 sörös üveget...
B_kanya
2024. március 06. 16:42
"törölt felhasználóB_kanya 2024. március 06. 14:47 Csak a nagyon hülyék hiszik el, hogy az emberek majd az üres műanyag palackokkal fognak szambázni hogy visszaváltsák." Akkor a csöveseknek - mint neked - fogja megérni begyűjteni. Legalább életedben valami hasznosat is teszel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!