Novák Katalin együtt énekelte a himnuszt a vízilabdázókkal

2024. február 09. 09:32

A köztársasági elnök pénteken reggel már megjelent a vb helyszínén.

2024. február 09. 09:32

A Magyar Nemzet beszámolója szerint a köztársasági elnök megérkezett Dohába, hogy a helyszínen tekintse meg a Magyarország–Kazahsztán mérkőzést a vízilabda-világbajnokságon. Novák Katalin pénteken reggel már megjelent a vb helyszínén, az Aspire Dome-ban, és 

a meccs előtt ő is énekelte a magyar himnuszt a lelátón.

Kazahsztán ellen már Varga Dénes is ott volt a csapatban, ezúttal a csapatkapitány Jansik Szilárd, valamint Vámos Márton kapott pihenőt. Egy győzelemmel a magyar válogatott bebiztosítja első helyét a D csoportban, s legközelebb kedden, a negyeddöntőben játszik a világbajnokságon – olvasható a cikkben.

Nyitókép: MTI/Sándor-palota

 

 

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Menhetten
2024. február 09. 14:07 Szerkesztve
Nem gondolnám, hogy az ő fejéből pattant ki a kegyelem ötlete, hisz ő csak egy báb.. Egy Fideszes feliratú fülbevalót büszkén viselő, párthű, elhivatott báb, akinek valószínűleg igazából nincs beleszólása semmibe! Egyebek mellett egy 10 éves kisfiút "vigasztalt meg" a bicskei szemétláda, aki éppen amiatt zokogott, mert meghalt az anyukája.. novákkatalin pedig egy szervilis, érzeketlen, karrierista szörny, akit bármire rá lehet venni pénzért, pozícióért! Végrehajtja, amit Orbán kíván tőle.. Ami természetesen nem menti fel őt.. A "parancsra tettem" szöveg már Nürnbergben sem jött be. Mindenki felelős a SAJÁT tetteiért. Ha erkölcsileg elfogadhatatlan, amit elvárnak tőlem, akkor sem teszem meg, ha az atyaúristen utasít rá!.. Ezek után mi lesz Novák magánalapítványával? Kapja az állami lóvét, mint Áder kapta a Kékbolygó Alapítványra?
Namond
2024. február 09. 12:11
Falióra tábornok 2024. február 09. 11:30 Nem a fidesz csuklózik itt, hanem exportálandó nemzeti kincsünk Orbán a Messiás. A Simicskával való leszámolás (az ország lejtmenete) óta Orbán szerint, közhaszon csak magánhasznon keresztül, közérdek csak magánérdeken keresztül jöhet létre. Ezért a Fidesz tagoknak és Orbán híveinek meg kell értenie és minden lehetséges helyszínem hirdetniük, hogy az Orbán család sikerei valójában Magyarország sikerei. (Akkor is ha ez a földek termőképességébe, a talajvíz csökkenésébe és a forint romlásába kerül.) Így válik érthetővé a szociális ágazat, egészségügy és oktatás tönkretétele, nincs bennük elegendő magánhaszon érdekeltség. Bezzeg a haderőfejlesztésben, az állami közúthálózat üzemeltetésben van magánhaszon, ennek fenntartása magánérdek. Ez az Orbán NEM UGYANAZ, aki 2010-ben a magán és közérdek elválasztásáról szónokolt, fogadkozva az állam magánérdektől megszabadításáról. Tehát az Orbán család gazdagodása a magyarok, az ország sikere.
Falióra tábornok
2024. február 09. 11:30
bármikor is merüljön fel, hogy ennél már nincs lejjebb, a fidesz csuklóból bebizonyítja, hogy de igen, van. a hazug tolvaj smitt után hozta a bólogató jánost, azután pedig a fogalmatlan háziasszonyt. és simán beküldik utána kósalallert. :DDDDD
dryanwolf
2024. február 09. 11:00
"...ő is énekelte a magyar himnuszt a lelátón." Ogy ané-kem sok pén-zem lesz, feluloka repuló-ra. (Fekete Pál)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!