Gajdics Ottó: K. Endre tűnjön el a magyar közéletből!

2024. március 12. 19:33

A publicista szerint K. Endre, a kegyelmi ügy kedvezményezettje úgy viselkedik, mint aki megtébolyodott.

2024. március 12. 19:33

Nyitókép: Ficsor Márton

 

Ha ártatlanul ítélnek el egy embert, mindent megtesz annak érdekében, hogy tisztázza magát, akár még kisebb súlyú törvénytelenségektől sem riad vissza, hogy bizonyítsa, nem követte el azt a bűnt, amivel vádolják – írja a Magyar Nemzetben megjelent véleménycikkében Gajdics Ottó. De – folytatja – egyet viszont biztosan nem tesz senki szorult helyzetében sem, nem követi el azt, amiről épp el akarja hitetni, hogy soha nem csinálna olyat.

A publicista szerint K. Endre, a kegyelmi ügy kedvezményezettje úgy viselkedik, mint aki megtébolyodott. „Úgy akarja velünk elfogadtatni ártatlanságát, vagyis elhitetni azt, nem kényszerített ki senkiből hamis tanúvallomást a pedofil főnökét mentegetve, hogy ezt alátámasztandó hatezerért és egy bevásárlásért akar hangfelvételt kicsikarni az egyik érintettből” – fogalmaz és azt állítja, mindez arra utal, 

K. Endre teljesen elveszítette a józan ítélőképességét, és/vagy nem a maga ura, nem saját akaratából cselekszik.

Gajdics úgy véli, amikor ennyire érthetetlenül viselkedik valaki, fölmerül a kérdés, jött vagy küldték? S kijelenti, egyre inkább az az érzése, nem közénk való. 

„Miután a szedett-vetett balliberális ellenzék úgy örül a kegyelmi ügy kirobbanását követő botránynak, mint majom a farkának, elemi érdeke, hogy minél tovább fenntartsa a témát, és fokozza az általa kiváltott érzelmek intenzitását a választópolgárokban” – írja, majd közli, 

azt hiszik, ezzel végre megbonthatják a nemzeti tábor egységét, és közelebb kerülhetnek kormánybuktató vágyálmaikhoz. 

A publicista szerint az ellenzéknek úgy kell minden nap egy újabb szál a botrányban, mint egy falat kenyér. Ráadásul semmit nem kell tenniük a fekália folyamatos bugyogtatásáért, elintézik azt azok a gazemberek, akik K. Endrét is mozgatják. „Akik a szájába adják az olyan mondatot, miszerint kivárják a hangfelvétellel azt a pillanatot, amikor lehet ütni” – fogalmaz.

A cikkíró kijelenti, be kell látnia minden jóérzésű embernek, hogy sem a pedofil igazgató áldozatai, de a magyar társadalom egésze sem nyer semmit azzal, ha K. Endre ámokfutása az ártatlanságának bizonyítására minden nap témát szolgáltat a dollármédia mocsokban dagonyázó propagandistáinak, ezért a leghatározottabban „fejezzük ki azon akaratunkat, hogy a volt bicskei igazgatóhelyettes tűnjön el a magyar közéletből!” – követeli.

 

Összesen 227 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ekeke1
2024. március 13. 13:50
Látszik hogy szinte senki nem ismeri Heinrich von Kleist elbeszélését, a Kohlhaas Mihályt. (A lókereskedő Kohlhaas Mihály jogi útvesztőnek az áldozata. A történet kezdetén egy mintapolgár, ám az események hatására megmutatkozik szélsőségekre hajlamos jelleme: egyaránt megfér benne a családfői jámborság, a kifinomult jogérzék és az igazságosság jegyében lángpallossal hadonászó gyilkos hajlam.) Vagy Sütő András Egy lócsiszár virágvasárnapjat.. Vagy Doctorow Ragtime C, regényét...
Mócsing
2024. március 13. 11:47
ez a K. Endre ez egy igazi balfasz :) Mindenki őt figyeli, és képes felvenni a kapcsolatot egy áldozattal, hogy ugyanazt megcsinálja újra amiért már egyszer sittre vágták. 6 ezer forint meg egy bevásrlás nem vitte túlzásba a pali, pont arra volt elég, hogy tovább pörgöjön az ügy és ne lehessen lezárni. Miért nem hagyta csak inkább békén ez az Ednre bá, várta volna ki míg elül az ügy és kész, nem lett volna már sok benne, kifulladt majdnem.
Obsitos Technikus
2024. március 13. 10:08
Sose volt közszereplő mondjuk, kik is voltak, akik ezt elkezdték teregetni?
Aba Sámuel
2024. március 13. 08:38
Ezt a K.Endrét most már ideje lenne felakasztani.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!