Most kiderül, a városiakkal vagy a falusiakkal szimpatizál jobban Orbán Viktor (VIDEÓ)

2024. január 30. 10:06

A miniszterelnök is csatlakozott a népszerű Tiktok-kihíváshoz.

2024. január 30. 10:06

Orbán Viktor újabb színes videóval örvendeztette meg követőit a Tiktok közösségi oldalán.

Ezúttal a miniszterelnök ahhoz a kihíváshoz csatlakozott, melyből 

kiderült, hogy mit kedvel jobban. 

A rövid összeállításból megtudhattuk, hogy a kormányfő inkább az estéket, a kutyákat, a filmeket és a teát szereti. De az is, hogy jobban szeret fát aprítani, mint füvet nyírni.

Az utolsó feleletválasztós kérdés az volt, hogy a nagyvárosokat vagy a falvakat kedveli-e jobban. Erre egy meglepő húzást tett: mindkét válaszlehetőséget lehúzta, majd saját válasszal állt elő, ami nem más, mint:

Magyarország.

A videót alább tekintheti meg:

Nyitókép: Johanna Geron / POOL / AFP

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Töki
2024. január 30. 17:22
Mintha magamat, azaz én mondtam volna! ;))))
szarvas-2
2024. január 30. 12:06
Ügyes. (A Hasházi usai feketepénzen működő "stábja" majd ebben is talál "korrupciót." :)
Héja
2024. január 30. 11:07
Remek válasz!
P_F_Juli
2024. január 30. 11:02
A magyar élet mindig is a vidéki élet volt. A városiak csak élősködni tudnak, nagy kár, hogy az átkosban elhitették a lakossággal, hogy a városokban jobb életük lehet. Ehhez persze ki kellett sajátítani a földeket, szűkíteni a vidéki lét lehetőségét. Ezt már nem lehet visszafordítani, de azért a vidék mindig is vidék marad. A nagyvárosok pedig átvedlettek liba(erális)keltetőkké. Jó ez így, főként azért, mert a Miniszterelnök úr is inkább a vidéki életet preferálja. Fát pedig Pesten is vághat, még mindig sok korhadt fafej leledzik a Parlamentben is. De fogyóban vannak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!