Nagy kópé ez a Gyurcsány: ravasz róka, régi motoros.

2023. október 22. 15:02

Most épp egy adathalász applikációval rukkolt elő.

2023. október 22. 15:02
Gyurcsány Ferenc
Apáti Bence
Apáti Bence
Facebook

Nagy kópé ez a Gyurcsány. Ravasz róka, régi motoros.

Most épp egy adathalász applikációval rukkolt elő.

Így október 23-a előtt egy nappal.  A cél egyértelműen a balos közösség aktivizálása.

A legszebb, hogy az app személyiségtesztet is kitöltet a gyanútlan felhasználóval.

Nehogy véletlenül olyanok is a közelébe kerüljenek, akik nem tiszta szívből gyűlölik Orbánt és a jobboldalt.

Látszik, hogy Gyurcsány még mindig a baloldal vezetője. Aki nem így gondolja, emlékezzen csak vissza milyen tempóban szívja el a DK a konkurens pártoktól a politikusokat. 

Most a szavazóikon van a sor.

Nagy kópé ez a Feri.

Ravasz mint a róka.

Nem szabad leírni!”

Nyitókép: Facebook

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2023. október 23. 13:17
"Pofátlanul csak hazudtunk reggel, délben, este, Vajon a ti szemetekben ez oly szépen fest-e? Gyurcsány vagyok nem tagadom, a magyarok veszte, Ki oly sok ember boldogságát komiszul elcseszte. Adjál mégis egy újabb esélyt a kókler Ferónak, Még akkor is, ha unokáid ezért jól megrónak. Nálam csak a mutyi számít, nincs helye melónak, Megtehetem, bőröm vastag, mint egy csatalónak. Bár jól tudom, kívánjátok, hogy hamar kimúljak, Adja Isten, hogy még egyszer rátok szabaduljak. Megoldom a problémátok, mint még soha senki, Úgy éltek majd mint egy csöves, éhenkórász jenki."
Palatin
2023. október 23. 13:14
Milyen volt böszmesége, nem tudom már, De október haván e barbár eszemben jár. Saját sortüzét nézvén, mint részeg gúnár, Lelkében minden találatra szólt egy fanfár. Milyen volt böszmesége nem tudom már, De ha látom e kajlán vigyorgó szerzetet, Szívem sajog, sajnálom e mulya nemzetet, Miért hagyja még öt, miért oly palimadár? Milyen volt böszmesége nem tudom már, De ha arra gondolok, hogy ez a bösz lator, - Ha népem, ne adja Isten, lenne oly botor -, Repetázna, várna ránk a sors, a bús, a sivár.
Palatin
2023. október 23. 13:14
A Gyurcsány-Dobrev duó, és az egész DK is a magyarellenes oldal méreggóca. Ez a globál-bolsi-libsi ellenzék kimondottan a magyar érdekek ELLEN dolgozik. Az unióban mindent megszavaznak, ami Magyarországnak kárt okoz. Jobban gyülölnek bennünket, mint külföldi ellenségeink. Abban a reményben dörgölöznek a globalista unió-hoz és az amerikai demokratákhoz, hogy majd azekkel szövetkezve hazánk ellen, megcsinálhatják azt az álnok egyezséget, hogy a gyurcsányisták "bedobják a közösbe" Magyarországot. Ezért hálából az unió megteszi öket budapesti helytartójává. Álnok egy horda.
polárüveg
2023. október 23. 09:54
Itiner az aktivista munkához és elektromos karám is, nemcsak adathalász.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!