Iskolaudvaron lőttek ki egy medvét Csíkszeredában

2023. szeptember 15. 21:19

A medve tanítási idő alatt tévedt be az udvarra.

2023. szeptember 15. 21:19
Egy medve.

Péntek reggel lelőttek egy medvét a csíkszeredai Venczel József Szakközépiskola udvarán, mivel az állat tanítási időben ment be az udvarra, majd mászott fel egy fára harminc méterrel az épülettől. 

Bors Béla alpolgármester az Agerpres hírügynökségnek elmondta, bár az állat kilövése a legsúlyosabb opció, ez volt az egyetlen megoldás, mivel az épületben gyerekek tartózkodtak, és a település többi épülete is nagyon közel volt, így nem volt lehetőség elűzni az állatot. 

„Minden biztonságos körülmények között zajlott, senki nem volt veszélyben” – mondta az alpolgármester.

A nyitókép illusztráció. Forrás: MATTHIAS BEIN / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP

 

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tehetős Totó
2023. szeptember 16. 16:57
A nagy medvevédők még nem láttak olyan embert, vagy haszonállatot amelyeket ez a dúvad marcangolt meg.Az összetört gyümolcsösök vagy kukoricás is elég lelombozó látvány, amúgy...
faramuci
2023. szeptember 16. 16:33
Pedig csak okosabb szeretett volna lenni, mint a legtöbb román nacionalista.........
Ekrü
2023. szeptember 16. 14:48
Gullwing 2023. szeptember 16. 10:13 "Eluraljuk a medvék területét is..."- Pont annyi joga van az embernek is ott lenni, mint a medvének. A természet törvénye ( ugye az a természet, amire előszeretettel hivatkoztok) pedig az, hogy " az erősebb kutya b@szik."
survivor
2023. szeptember 16. 11:56
"Ő is csak egy emlős." Bizony. A PATKÁNY is egy emlős, a hiéna is..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!