A Liszt Ferenc Repülőtér lett a legjobb kelet-európai repülőtér

2023. március 16. 16:02

A Liszt Ferenc repülőtér sorozatban tizedszerre is elnyerte a Kelet-Európa legjobb repülőtere címet a Skytrax World Airport Awards díjátadón.

2023. március 16. 16:02
null

Nyolc hónapon át, több mint száz nemzetiségű légiutas töltötte ki azt a kérdőíveket, mely alapján rangsorolták a világ reptereit. A Budapest Airport közleménye rámutat, a megkérdezettek értékelik az utazási élményt, illetve a különböző repülőtéri szolgáltatásokat, az érkezéstől az utasfelvételen és a biztonsági ellenőrzésen át, egészen a beszállító kapuknál történő indulásig.

Az Airportal.hu beszámolója szerint a Skytrax közleménye szerint a világ legjobb reptere a szingapúri Changi, második a dohai Hamad és harmadik a tokiói Haneda. A legjobb európai reptér a párizsi Charles de Gaulle lett, utána Isztambul, München és Zürich következett. 

Nyitókép: Kurucz Árpád/ ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
holnapislesznap
2023. március 16. 19:40
valaha közép-európa szíve voltunk, de gondolom a tektonikus lemezek mozgása rajzolta át a térképet...
aaabbbccc
2023. március 16. 18:36
en a Charles de Gaulle-rol jot meg nem hallottam
Hair is on Ford
2023. március 16. 18:20
Mi köze van kelet Európához?
fatman
2023. március 16. 18:15
OK, de azért a fapados juhakolok nagyon gáz volt még pár éve...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!