Fürjes Balázs Budán indul az országgyűlési választásokon

2021. május 22. 08:51

Pokorni Zoltán kérte fel, hogy induljon a XII. kerület egészét és a II. kerület egy részét magába foglaló Budapest 3. választókerületében.

2021. május 22. 08:51
null

„Vállalom, nekivágok!” – kezdte Facebook-bejegyzését Fürjes Balázs – a Miniszterelnökség Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkára –, amelyben bejelentette, hogy Pokorni Zoltán hegyvidéki polgármester felkérésére elindul a Fidesz-KDNP színeiben az országgyűlési választásokon Budapest 3. választókerületében, amely a XII. kerület egészét és a II. kerület egy részét foglalja magába.

A bejelentést egy videóban közölte a politikus, amelyben elmondja: „Budapest a munkám, Buda az otthonom. Ide hazajövök. Szeretem Budát, ezer szállal kötődöm ide. (...) Buda remek hely, de kihívás azért itt is akad. Szükség van a megoldásokra” – hangzik el a videóban.

Posztjában Fürjes hangsúlyozza, hogy „a tehetséget nem pártalapon osztják, és a legjobb budai megoldások megtalálásához szükségünk van egymásra, át kell lépnünk a párthatárokon”.

„Budai megoldások és polgári Magyarország – ha megtisztelnek bizalmukkal, ezért fogok dolgozni az Országgyűlésben” – ígéri posztja végén.

Összesen 92 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
iimre
2021. május 22. 20:58
"Tőlem mindkét oldal csak vitt, de nem adott. Ennek fényében mit értékeljek ezeknél." Szerintem a mostani körülményeket azért értékelhetnéd, mert a ballipsiknél megint olyan (vagy rosszabb) lenne, mint a Gyurcsótány idején.
llnnhegyi
2021. május 22. 14:21
Jó döntés!
kaltran
2021. május 22. 14:09
Rossz a stratégia. Ha Fürjes győz 22-ben, ki fog indulni Szarumán ork csapata ellen 24-ben a főpolgi választáson? Mert egyértelműen rá kéne építeni, fővárosi ügyekben topon van. A Fidesz káder koncepciója nem elég átgondolt.
VakzKommondor
2021. május 22. 13:07
Biztosan jó ha a János Kórházat ennyiszer mutogatják a videóban? Tolvaj gecik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!