Vágó István lesz a DK XII. kerületi képviselője

2016. szeptember 21. 12:31

Vágó Istvánt, a DK országos elnökségi tagját választották a XII. kerület önkormányzati képviselőjének. Vágó, aki már 2014-ben is szerepelt a párt önkormányzati képviselőjelölti listáján, a pártból távozó Kerék-Bárczy Szabolcsot váltja.

2016. szeptember 21. 12:31

A Demokratikus Koalíció közleménye szerint a párt XII. kerületi szervezetének választása alapján Vágó István, a DK országos elnökségi tagja lesz a a párt XII. kerületi önkormányzati képviselője. Vágó István már 2014-ben is szerepelt a párt XII. kerületi önkormányzati képviselőjelölti listáján, emellett a DK média munkacsoportját is vezeti.

A politikus a pártból távozott Kerék-Bárczy Szabolcs helyét veszi át.

Összesen 156 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zőldsas
2016. szeptember 22. 05:20
Üresedés esetén nem új választás van?
néhai Ch.Pilot
2016. szeptember 21. 20:42
Legyen ő is milliomos...
sipicki
2016. szeptember 21. 20:32
No, nincs lóvé? Nem gyűjtött? Elvették a nyugdíjvagyont.......
Bástyaelvtárs
2016. szeptember 21. 19:37
Te személyesen vitáztál vele?:))) és bunkó volt... :D Mégis miről? Hogy máskor rendesen öntse ki a szemetet, mert ha félremegy neked kell összeseperni? EZ az ember 10 nyelven beszél, tudományos és írói munkássága van, állami kitüntetésekben részesült, kismillió tv-s beszélgetésben bizonyította lexikális tudását (papír nélkül), zenész, civil szervezet tagja, mittudoménmég miket csinál... Ha az rtl klub orrba szájjba Budapest és a Szulejmán műsorán kívül bármit is néznél a tv -ben találkozhattál volna vele. Pl politikai vitaműsorokban, Szkeptikusok társasága,stb ... De egy ilyen mélysötétségben élő embernek mi a f@szt magyarázok... tök értelmetlen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!