Razziáznak a rendőrök az Ökotársnál

2014. szeptember 08. 11:44

Bejelentés nélkül rendőrök szálltak ki az Ökotárs alapítványhoz, valamint az alapítvány könyvelőjéhez. A Demokratikus Jogok Fejlesztéséért Alapítványnál is ellenőriznek.

2014. szeptember 08. 11:44

Hétfő reggel viszonylag nagy erőkkel érkezett a Nemzeti Nyomozó Iroda készenléti rendőrökkel az Ökotárs Alapítvány Szerb utcai irodájához.

Foltányi Zsuzsanna, az Ökotárs Alapítvány munkatársa úgy fogalmazott: „olyan erőkkel érkeztek, mintha drogbárókra csaptak volna le”.

Az ellenőrzést nem jelentették be előre, az épületbe csak a dolgozókat engedik be, de ők sem telefonálhatnak. A város egy másik pontján kiszálltak a nyomozók az Ökotárs könyvelőjéhez is – írja az Index.

Az atv.hu megtudta, hogy a  Demokratikus Jogok Fejlesztéséért Alapítványhoz is kiszálltak a rendőrök, ott sem engedik telefonálni a munkatársakat.

Korábban a Kehi tartott ellenőrzést az alapítványnál, a rendőrség pedig sikkasztás gyanújával nyomoz.

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ángyán Páván
2014. szeptember 08. 18:31
Meg kell nézni, kiknek fáj a tyúkszeme és máris megdől a civil rizsa.
gross
2014. szeptember 08. 16:43
Én nem diktatúrázom sosem, most sem fogok, de itt azért elég világos, hgoy van egy politikai megrendelés, és a Kehi vadul keresi az összes elképzelhető ürügyet a Public Enemy no.1, azaz az Ökotárs Alapítvány elítélésére. Itt most minden kapóra jön. Elég rosszízű.
gudmen
2014. szeptember 08. 14:30
ezt a képmutatást..komolyan hányás a brigád..nem nagyon érdekel a liberális maszlag..lassan már a jobbos se.. de eza hurkalé csipetcsapat..bármelyik kormány alkalmazásában is álljanak..a vegyépszernél, a strabagnál vagy a közgépnél..esetleg kinai eloszto központokban...vagy 2.5 milliárdért sineket felujito cégeknél miért nem razziáznak? mert a norvégok miatt 109 ezer ft a medián bér..és a civilek miatt keres a dolgozok 30%-ka 67 ezer forintot.. menjetek a picsába mind...fletotol viktorig..az összes tetü...
Ángyán Páván
2014. szeptember 08. 13:02
Számomra elképesztő az a cinikus arcátlanság, ahogy szembehelyezkednek a magyar törvényekkal. Móra elvtársnő született alapitványos, von haus aus "adakozó", ab ovo mecénás, és mint ilyen, számtalan fontos elvtárs által védett személy. Nade ki ő valójában és miért lett az egyik fontos kifizetőhely főnöke?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!