Legalább 30-szoros megtérülés 3 év távlatában

2013. július 12. 02:32

Újabb epizóddal jelentkezett a NIH videósorozata: Budapest mint hub, startup központ, elvárt megtérülés, buktatók.

2013. július 12. 02:32

A NIH sorozatának immáron ötödik részében (az elsőről itt írtunk) a megkérdezettek főként Budapest szerepéről, a budapesti startup lehetőségekről beszélnek. Andreas Klingertől elhangzik, hogy Budapest remekül halad afelé, hogy régiós hub-bá váljon. Győrffy Péter arról beszél, hogy Magyarországon a fejlesztői gárda, a háttér adott, azonban a tengerentúlon jobban értenek az üzlethez. Hild Imre szerint pedig ugyan ma még Amerika a legnagyobb ugródeszka, de remélhetőleg ez hamarosan változni fog és Budapest hasonlóan nagy lehetőségeket kínál majd.

A videóban Perényi András beszél arról, hogy az államokbeli üzleti angyalok legalább 30-szoros megtérülést várnak el 3-5 éves távlatban. A lényeg: beindítani, fölépíteni, exitelni...

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mixtura pectoralis
2013. július 12. 18:05
És mi lesz azokkal, akiknek nem sikerül? Róluk nem szól a fáma.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!