Bridge Budapest: közös ösztöndíjat indít a LogMeIn, a Prezi és a Ustream

2013. március 29. 10:13

Három világszerte sikeres, magyar gyökerű startup cég alapítói tíz fiatal számára kínálnak lehetőséget, hogy saját vállalataiknál, a Facebooknál, a SoundCloudnál vagy a Twitternél szerezzenek gyakorlatot.

2013. március 29. 10:13

Bridge Budapest néven közös kezdeményezést indít a LogMeIn, a Prezi és a Ustream. A Bridge Budapest alapítói: Anka Márton (LogMeIn), Árvai Péter (Prezi), Fehér Gyula (Ustream), Halácsy Péter (Prezi), Somlai-Fischer Ádám (Prezi), Stephen J. Luczo (Seagate Technology). 

A Bridge Budapest első lépésben tíz tehetséges fiatal számára biztosít lehetőséget, hogy világot lássanak, és sikeres IT-cégeknél bővítsék tudásukat. A Bridge Budapest ösztöndíjasai a következő helyek közül választhatnak: Facebook (San Francisco), LogMeIn (Boston, Budapest), Prezi (San Francisco, Budapest), SoundCloud (Berlin), Twitter (San Francisco), Ustream (San Francisco, Budapest).

Ahogy Árvai Péter írja a Prezi Blogon a Budapest Bridge indulásáról: „A modell nagyon hasonló ahhoz, amit a Prezinél megvalósítottunk. A Prezi munkatársai egyaránt dolgozhatnak San Franciscó-i és budapesti irodánkban, hogy inspirációt merítsenek a másiktól. Emellett van egy hasonló programunk külföldi diákok számára, akik ösztönző példaképekért jönnek Budapestre. A saját cégeink mellett az ösztöndíjasok élvezhetik majd a Facebookkal, a Twitterrel és a SoundClouddal kialakított kapcsolataink előnyeit.”

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!