Palackokat dobtak egy csepeli imaházra

2012. június 06. 21:55

Horogkeresztes, folyadékkal töltött palackokat dobtak szerda kora este egy csepeli baptista imaház udvarára.

2012. június 06. 21:55

Több, folyadékkel töltött palackot is bedobtak szerda kora este Csepelen, a Károli Gáspár utca egyik imaházának udvarára, de a palackok tüzet nem okoztak. Az MTI úgy tudja, a baptista imaház udvarára dobott palackokra horogkeresztes és más náci jelképeket ragasztottak. A rendőrség és a tűzoltók a helyszínen vizsgálták a körülményeket.

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2012. június 07. 09:35
http://www.youtube.com/watch?v=yLzKO0pfs30
trendo
2012. június 07. 09:24
Ria, ria, hisztéria! Ennek nem lett volna szabad sajtóhírnek lennie! Csak stresszelik a népet az ilyen blődli "terrorcselekményekkel", bezzeg a lényeges híreket mélyen elhallgatják!
malagazsofia
2012. június 07. 09:19
Vegyük észre, hogy ez is csak egy provokáció....99 %-ban biztos, hogy nem ún.: szélsőjobbosok voltak az elkövetők. Mint pl.: a cigány gyilkosságoknál is tevékenyen benne volt a NBH. Ne legyünk restek ilyesmit feltételezni, hiszen a MOSZAD itt van... Mint a WTC-éknél is....
trendo
2012. június 07. 06:03
Vélemények Mandiner módra: Ha a palackokban valóban furmint volt, akkor a nyomok Tokajba vezetnek! Vagy Sárazsadányba! :)))))))) Az alattomos, gyáva cionista zsidók nem mertek katolikus templomot megtámadni! Jellemző! :)))) Ide vezetett az "elmúltnyolcév". A provokáció a ballib milliárdosok megbízásából történt. Bezzeg a középosztálynak nem telik már furmintra se! :)))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!