Új értelmet nyer számomra a hazátlanság

2022. december 01. 13:35

Pedig azt hittem, már szinte mindent megtanultam és átéreztem belőle.

2022. december 01. 13:35
null
Parászka Boróka
Parászka Boróka
Facebook

„Amikor félszemmel azt figyelem, Romániában hogy tombol december elseje ürügyén a román szélsőjobb, és kerülnek elő a legordasabb nacionalista, magyarellenes szólamok,

fél szemmel meg azt, hogy a magyar kormány hogy számol le a pedagógusokkal, hogy szántja be a magyar közoktatást akkor új értelmet nyer számomra a hazátlanság.

Pedig azt hittem, már szinte mindent megtanultam és átéreztem belőle.”

 

Nyitókép: Parászka Boróka Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ferry63
2022. december 05. 07:25
Te rusnya tüzgyujtó fasszopó ribanc , hol Van Neked hazád?
machet
2022. december 02. 14:44
Pont azért kellene az ottani dolgokkal foglalkoznod.Az lenne a te feladatod,nem?Az meg hogy mindent megtanultál láthatóan nem igaz,hiszen mindenféle magyarországi oktatási beszántásokról elmélkedsz.Szerintem semmit,nem érzed a dolgot,rossz pályán,az ellenség oldalán állsz az abszolút egyértelmű.
HZ72
2022. december 02. 09:10
Komcsi-náci buzi-geci hazaáruló féreg vagy.
Dobrevita
2022. december 02. 08:14
"Új értelmet nyer számomra a hazátlanság" Még ilyet parászka elvtársnő?! A Haza szó használat az ön véres szájából meghökkentő, mondhatni visszataszító. Az eddig magasztalt internacionalizmus és a kozmopolita felsőbbrendűség mára már önnek nem jelent semmit? A Hazán siránkozni? Ejnye-bejnye elvtársnő nem lesz ez így jó.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!