Akadálymentes környezet és ingyen wifi a VOLT-on

2012. június 26. 11:44

Akadálymentessé, azaz a mozgáskorlátozottak számára is bejárhatóvá tette a VOLT Fesztivál teljes helyszínét a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség. A rendezvényen emellett - a digitális felzárkózás népszerűsítésének jegyében - egy wifi-állomás segítségével biztosítanak ingyenes internet-hozzáférést.

2012. június 26. 11:44

Akadálymentessé, azaz a mozgáskorlátozottak számára is bejárhatóvá tette a VOLT Fesztivál teljes helyszínét a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség. A legújabb statisztikák szerint a fogyatékossággal élő népesség aránya napjainkra világszerte átlépte az egymilliárdos határt, a 2001-es népszámlálás adatai szerint közel hatszázezer honfitársunk él valamilyen testi vagy értelmi fogyatékossággal – olvasható az NFÜ hétfői közleményében.

A keddi nulladik nappal induló fesztiválon a szervezők a látogatókkal együttműködve vigyáznak a környezetre. A Soproni Tájvédelmi Körzethez tartozó, illetve Natura 2000 védelem alatt álló területeken támogatják a szelektív hulladékgyűjtést, amelyhez szemeteszsákot és megfelelő hulladékgyűjtő szigetet is biztosítanak.

A rendezvényen emellett – a digitális felzárkózás népszerűsítésének jegyében – egy wifi-állomás segítségével biztosítanak ingyenes internet-hozzáférést.
 

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!