Lesújtó önkritika érkezett a Soros által támogatott háttérszervezet egyik alapító tagjától

2024. április 04. 18:55

A Hyatt Hotels vagyonának örököse szerint a Democracy Alliance hozzájárult „a demokrácia hanyatlásához" és a „mérgező pártoskodáshoz”.

2024. április 04. 18:55
Soros György

Nyitókép: Fabrice COFFRINI / AFP

 

Soros Györgyöt is a sorai között tudja az a gazdag, demokrata párti adományozókat összekötő befolyásos hálózat, amelynek az egyik alapító tagja riadót fújt a csoporttal kapcsolatban.

Ezt is ajánljuk a témában

Rachel Pritzker, aki a Hyatt Hotels vagyonának örököse, 2010-ben kilépett a Democracy Alliance-ből, mert rá kellett jönnie, hogy a csoport zászlaja alatt tett erőfeszítései hozzájárultak a „mérgező pártoskodáshoz” és a „demokrácia hanyatlásához”.

Pritzker negatív megjegyzéseit a Democracy Alliance-ről egy novemberi New York Times-cikk nyomán fogalmazta meg. Az írás arról szólt, hogy 

a hálózat több mint 10 millió dollárt tervez költeni arra, hogy a demokraták 2024-ben visszaszerezzék a képviselőházat.

A Washington Examiner cikke szerint a hálózat eddig nagyrészt titokban tartotta működését, miközben a baloldali szakpolitikák támogatásán dolgozott, és dollármilliókat költött a demokrata törvényhozók támogatására.
 

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:14
🍓 ️ ­A­­ ­d­­ö­g­­­ö­s­­ ­­­l­á­n­­y­­­o­­k­ ­­v­­á­­­r­­­n­a­­­k­­­ ­r­­á­­­d­­ 👉 𝗪­­𝗪­­𝗪­­­.­𝗖­­­𝗨­­𝗠𝟰­.­­𝗙­𝗨­𝗡
tapir32
2024. április 04. 22:00
Aggódunk az USA demokráciájáért! Az USA vezetőinek számos megnyilatkozása nem áll összhangban a közös értékekkel, mint a demokrácia, a szabadságjogok, valamint a jogállamiság. A népek önrendelkezése és szuverenitásának tiszteletben tartása területén az USA jelentős deficitben van! Az USA vezetői haladéktalanul szüntessék meg más államok presszionálását! Az USA vezetői haladéktalanul kezdjenek hozzá az USA demokráciájában fellelhető súlyos hiányosságok felszámolásához! Az USA demokráciája nem követendő, hanem intő példa! Ilyent nem akarunk! A BLM megmutatta, hogy egy demokráciában hogyan lehet harcolni a rasszizmus ellen. A BLM megmutatta, hogy milyen az a demokrácia ahol így kénytelenek harcolni a rasszizmus ellen.
Szuperszig
2024. április 04. 21:19
A Joker sorozat következő epizódjában ő lesz a főszereplő, a maszkmestert megspórolhatják.
Kamcsatka5
2024. április 04. 21:16
Hagyni kéne már ezt a Fuggerék szarosgyuriját, sokan még tényezőnek vélik!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!