Így vonul az antifa Brüsszelben (FOTÓK)

2024. április 16. 19:00

Menczer Tamás azt írta a közösségi oldalán, hogy „egész Brüsszel azon dolgozik, hogy elhallgattassa Orbán Viktort”.

2024. április 16. 19:00

Nyitókép: SIMON WOHLFAHRT / AFP

Lapunk kedden beszámolt róla, hogy a brüsszeli rendőrség „azonnali hatállyal” beszüntette a konzervatívok konferenciáját, amíg Nigel Farage a színpadon volt. A rendőrök behatoltak a konzervatív rendezvénynek otthont adó helyszínre, hogy kézbesítsék a bírósági végzést, amely a konferencia befejezését követeli a közbiztonság veszélyeztetése miatt.

Utoljára a kommunizmus alatt tapasztaltuk ezt, amikor szamizdatokat kellett használni”

– fogalmazott Orbán Balázs a brüsszeli események kapcsán. Menczer Tamás pedig azt írta a közösségi oldalán, hogy „egész Brüsszel azon dolgozik, hogy elhallgattassa Orbán Viktort.

Ezt is ajánljuk a témában

A brüsszeli NatCon konferencia helyszínén nyilatkozott a Mandinernek Szalai Zoltán, az MCC főigazgatója, aki elmondta: mindent megtesznek a helyi baloldali erők, hogy ellehetetlenítsék az eseményt. Szalai Zoltán hozzátette: a brüsszeli baloldali politikai elit és a szélsőséges antifa megpróbálja ellehetetleníteni a konzervatív, szuverenista, migrációellenes hangokat.

Az antifa vonulásáról már egyre több fotó terjed.

 

Forrás: SIMON WOHLFAHRT / AFP

***

Forrás: SIMON WOHLFAHRT / AFP

***

Forrás: SIMON WOHLFAHRT / AFP

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 105 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:09
🍓 ️ ­A­ ­­­d­ö­g­­ö­­s­­­ ­­l­á­n­y­­­o­­­k­­ ­­v­­á­r­­n­­­a­­­k­ ­r­á­d­ 👉 𝗪­­𝗪­𝗪­­­.­­­𝗖­𝗨­­𝗠𝟰­­.­­­𝗙­𝗨­­𝗡
Zolt
2024. április 17. 10:31
Hiába az alaptörvény szerint a kisebbség bármire jogosult,persze csakis a többség kárára teheti. Felül Kellene bírálni és bizonyos kötelességek elfogadása mellett szabadna felhatalmazni azonos joggal,különben előbb utóbb a kisebbség jogai fognak csak érvényesülni előbb utóbb. Azonos jog kell mindenkinek,ha tiszteletbe tartják a szokásokat egyebeket.. Itt most pont elvették a jogot elvileg egy kis létszámú csoport érdekében,ahelyett,hogy biztositották volna a többség jogát... Ezt valahogy a jogban illene helyrehozni,mert ez csak a kisebbség javát szolgáljatja a többség kárára. Szerintem..
Lajoss
2024. április 17. 07:18
Nem szabad akadályozni a csüngőhasút… Borzadjon a civilizált világ…🫢
Tapeino
2024. április 17. 06:34
Na, most már kimondhatjuk: A LIBERÁLNÁCIK FÉLNEK ORBÁN VIKTORTÓL
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!