Háború, háború, háború...

2024. május 06. 07:05

Kíváncsi lennék arra a jelenetre, amikor a Fidesz fő kommunikátorai összegyűltek Orbán Viktor körül, és előadták a lehetséges variációkat.

2024. május 06. 07:05
null
Németh Péter
Németh Péter
Hírklikk

Nyitókép: MTI/Soós Lajos

„Bizonyára kellett ilyen pillanatnak lennie, talán abban sem tévedek, hogy több ötlet is volt. Javasolhatta például valaki az »elfoglaljuk Brüsszelt« szlogent, már csak azért is, mert mindenki, akinek megszólalási szabadsága van egy ilyen összejövetelen, annyira nem bátor, hogy ne valamely, már elhangzott Orbán-szöveggel álljon elő.

Nézzük előbb, mit mutatnak a felmérések, fordíthatta-e konstruktívra a Fidesz elnöke az ötletbörzét. Hogy állnak az emberek a háborúval? – Félnek tőle – ezt mutatják a kutatások. – És a migránsoktól is félnek még? – Igen, Főnök. – Hát a nemváltástól? – Attól is. – Akkor ezekre fogunk építkezni. 

A teremben, ott a Karmelitában, a jelenlévők sűrű bólogatásba kezdtek, senki nem mert a javaslat ellen szólni. Senki nem merte mondani, hogy nincs az országban háborús érzet, hogy az emberek nem látnak migránsokat, de még csak nemátalakítással sem találkoztak soha. Így aztán ebben maradtak. No war, no migration, no gender – suttogta valaki, ami Orbán azonnali tetszésével találkozott. Így aztán azt sem merte senki szóvá tenni, hogy ez a megközelítés nem illeszthető rá az önkormányzati kampányra, mert hát arról mindenki leszokott már, hogy vitatkozzon az Elnökkel. Pláne, ha ő egyszer már döntött. ”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hátakkor
2024. május 06. 19:42
Petyát zavarja hogy nincs itt nemváltásos öncsonkítás, se Kalifátus, se rakétatámadás..
Krupp Skya
2024. május 06. 17:41
Ha közönséges lennék Péter bácsi, azt mondanám hogy a bolsevik rohadt kurva ÁVH-s anyádat. Mivel nem vagyok közönséges ezért nem mondom, hogy a bolsevik rohadt kurva ÁVH-s anyádat.
letsgobrandon-2
2024. május 06. 14:32
fujj NER-es popuisták... nem tudják mi a jó az amerikaszopó zsidóknak
pollip
2024. május 06. 14:24
Egyre rosszabb NP ( ajjaj, megint egy Péter:-))))) A szezont a fazonnal keveri, hülyének nézi az olvasóit.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!