Menczer Tamás ismét odaszúrt Magyar Péternek: Kicsit ritmusosabban hazudik, mint Gyurcsány Ferenc (VIDEÓ)

2024. május 12. 17:55

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint a Tisza párt alelnöke „abban is hazudott, hogy ők gyűjtötték össze elsőként az aláírásokat”.

2024. május 12. 17:55

Nyitókép: ATTILA KISBENEDEK / AFP

A mi táborunk a legeltökéltebb, mert mi a hazánk biztonságáért küzdünk – jelentette ki a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a Facebook-oldalán vasárnap közzé tett videóban

Menczer Tamás hangsúlyozta: folytatják a „valaha volt” legnagyobb EP-kampányt, zajlik a standolás, 1200 helyszínen gyűjtik a támogató aláírásokat.

Elsőként gyűjtötték össze az aláírásokat, le is adták azokat, így a Fidesz-KDNP jelöltjeit elsőként vették nyilvántartásba – szögezte le a kormánypárti politikus.

Megjegyezte: Magyar Péter – aki 

kicsit ritmusosabban hazudik, mint Gyurcsány Ferenc”

– abban is hazudott, hogy ők gyűjtötték össze elsőként az aláírásokat. „Ezt elmondta adott szombaton, majd egy hétig keresték az aláírásokat, mert nem találták meg véletlenül" – tette hozzá Menczer Tamás.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Mindenkivel szeretnének találkozni

Közölte, az országjáráson több száz fórumot tartanak a Fidesz-KDNP vezető politikusai, mindenkivel szeretnének találkozni, „mert arról van szó, hogy
egy háborúban mindent elveszíthetünk: fizikai biztonságot, egzisztenciát, házat, jövőt, gyermeket. Ebből ki akarunk maradni” – hangoztatta a politikus.

A vonatkozó videót alább tekintheti meg:

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 463 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tommaso
2024. május 13. 23:31
Menczer Tamás kicsit ritmusosabban hazudik, mint Orbán Viktor, de sokkal hatástalanabbul, mert ebben még nincs akkora rutinja, mint a Geci Főnökének.
Tommaso
2024. május 13. 23:30
A diktatórikus FIDESZ FOSIK, mert veszélyben érzik a 6 almukat. Mig a 35 éves orbánpárt kb TIZ EP-képviselői helyre számithat, addig Magyar Péter mindössze egy hónapja alakult pártja - a jelenlegi felmérések szerint - ÖT helyre. Ezért jelenik meg a rezsim lakájmédiájában naponta 25 - 30, Magyart és a Magyarokat mocskoló, lejárató, rágalmazó, hazug cikk.
Palatin
2024. május 12. 21:28
Talán nem is ritmikusabban hazudik MP, hanem inkább természetesebben. Azaz, Magyar Péter úgy hazudik, mint a vizfolyás, még csobogás sincs, olyan simán, természetesen folyik, mint a szabadesés. Szinte fel sem vetödik, hogy hamis lé folyik belöle, mert olyan egyenletesen, mint egy békés patak. Nincs arcrándulás, nincs zavart félrenézés, szemhunyorgás stb,. nyiltan belehazudik a képedbe, olyan öszinte meggyözödéssel, mintha a bölcsek könyvéböl olvasna fel neked. Gyurcsány is mindig hazudik, de rajta látszik, ettöl van neki az állandósult sunyi arckifejezése. Állandósult, hogy ne kelljen azt mindig újból és újból felvenni, elövenni, legyen kéznél. De Magyar Péternél ez nincs. Ö lelkiismeretfurdalás nélkül hazudik. Nála a lélek sötét zakkanásai nem tudják áttörni a külsö megjelenés páncélját. Nem is megszokásból teszi ezt, - nála még ennél is többröl van szó -, ö ilyenkor a lényét tárja elénk, öszintén. Igen van olyan, hogy valaki "öszintén, lelkiismeretfurdalás nélkül" hazudik.
Sulammit
2024. május 12. 21:06
Pszichopata Peti minden mondatát isszák a szado-mazo hívei. Úgyhogy ezt is benyalták.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!