Mentőautó karambolozott a Nagykörúton, többen megsérültek, egy személy súlyosan

2024. április 26. 21:58

Több mentőt is riasztottak a helyszínre.

2024. április 26. 21:58

Nyitókép: Országos Mentőszolgálat Facebook-oldala

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek. Az Országos Mentőszolgálat sajtóügyelete péntek este az MTI megkeresésére azt írta: több mentőt is riasztottak a helyszínre, 

egy embert súlyos sérülésekkel vittek kórházba, 

további hármat – köztük egy gyermeket – és a balesetet szenvedett mentőegység három tagját pedig könnyebb sérülésekkel. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság a honlapján azt közölte, hogy az ütközés miatt lezárták a Margit híd felé az útszakaszt, a tömegközlekedési eszközök sem járnak. Az úttesten sok a törmelék, megtisztításához várják a Fővárosi Közterület-fenntartó szakembereit.  

(MTI)

 

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
DINO54
2024. április 27. 11:46
A minap került elém egy vérszállítós fasznak a videója. Gyakorlatilag mint egy ámokfutó közlekedett, öt-tíz másodpercenként került olyan szituációba hogy egy életre akár többeket is nyomorékká vagy halottá tehetett volna az eszetlen száguldásával. Amit művelt, felért egy orosz rulettel.
I feel the earth move under my feet
2024. április 27. 06:06
Győrfy Pál legalább elmondhatta, hogy "kollégáink a balesettel egyidőben érkeztek a helyszínre!"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!