Táncolni szeretne a balesete után lábadozó Szász Júlia

2024. május 06. 19:45

Szinte sorsszerű volt az őt ért baleset, nyilatkozta a színésznő.

2024. május 06. 19:45

Nyitókép: Mandiner / Ficsor Márton 

„Reggelig fogok táncolni” – mondta az Elle Magazinnak Szász Júlia, amikor arról kérdezték, mit fog csinálni, amikor meggyógyul. A színésznő tavaly novemberben sérült meg súlyosan kollégájával, Horváth Lajos Ottóval együtt, amikor

a Rómeó és Júlia előadása közben leestek a díszlet felső részéről.

A baleset következtében a színésznőnek két helyen eltört az egyik lába és három bordája is, később pedig légmellet kapott, valószínűleg az egyik törött bordája sértette fel a tüdejét.

A balesetről elmondta, hogy szinte sorszerű volt, mivel az elmúlt évek intenzív munkája után – annak ellenére is, hogy szereti, amit csinál – közel volt a kiégéshez.

Ideje volt, hogy kiszálljak a mókuskerékből, megálljak és újratervezzek”  – fogalmazott a színésznő.

Azt is hozzátette, hogy visszatérése után nem szeretne annyit és úgy dolgozni, mint korábban. „Csak olyan munkákat szeretnék vállalni, amelyekben maximálisan tudok hinni, és visszatöltenek” – mondta.

Arról is beszélt, hogy „ebben a szakmában vannak olyan berögzült mondatok, amelyekkel egy kezdő színész már egyetemistaként találkozik: aki beteg, menjen betegnek, aki színész, menjen színésznek, fáradt színész jó színész, éhes színész jó színész stb. Persze ezeket nem kell szó szerint érteni, de ha az ember arra van kondicionálva, hogy nyomja el az alapvető szükségleteit, saját magát, mindezt a szorgalom, az alázat félreértelmezéseként, az nem jó irányba vezet.”

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, sajtóhírek szerint ősztől több színész is távozik a Nemzeti Színháztól, a távozók között van Szász Júlia és Horváth Lajos Ottó is, aki szintén súlyos balesetet szenvedett tavaly ősszel a teátrumban a színésznővel együtt. 

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:48
🍓 ️ ­­­I­­­g­a­­z­­i n­­­i­­­m­­­f­­­o­­­m­­­á­n­­i­­­á­­k­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­­­.­­𝐗­­𝟏­𝟖­­­.­­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
johannluipigus
2024. május 06. 21:00
Lassúnak tűnik a kis tündérrózsaszál gyógyulása. Innen kívánok neki mielőbbi és teljes gyógyulást, hogy akár 3 napig egyfolytában is tudjon táncolni.
Burg_kastL71-C
2024. május 06. 20:26
Nehéz a bányászok élete, azt meg kell hagyni. A könnyűipart javaslom. Egyébként jobbulást, jó egészséget kívánok.
I feel the earth move under my feet
2024. május 06. 20:19
"ebben a szakmában vannak olyan berögzült mondatok, amelyekkel egy kezdő színész már egyetemistaként találkozik: aki beteg, menjen betegnek, aki színész, menjen színésznek, fáradt színész jó színész, éhes színész jó színész stb. Persze ezeket nem kell szó szerint érteni," Hát hogyne! Aki nem szeret színészkedni, az bármikor elmehet dolgozni.. nem nyomtak az okos kis buksijához pisztolyt, hogy tessék azonnal színésznek állni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!