„Délvidéki hős” – ezzel a drapériával fogadták a Hollandiába visszatérő Kiprichet a rotterdami szurkolók

2024. január 28. 14:28

A klublegenda a helyszínen nézi meg a Feyenoord és a Twente rangadóját.

2024. január 28. 14:28
null

Alighogy nyilatkozott lapunknak a tolószékből felálló Kiprich József, a magyar válogatott és a Tatabánya egykori csatára, máris egykori idegenlégiós karrierjének színhelye, Rotterdam felé vette az irányt. 

Ezt is ajánljuk a témában

A Feyenoord ugyanis meghívta egykori klasszisát a holland bajnokság hétvégéi rangadójára, amelyen a 2. helyen álló kikötővárosi csapat a harmadik helyezett Twente ellen játszik rangadót.

A klub hivatalos csatornái szerint már meg is érkezett a stadionba a reüléstől félő Kiprich, akit a képek tanúsága szerint számos fiatal fogadott. Emellett a szurkolók is egy nagy frapériával köszöntötték, amelyen az alábbi felirat olvasható: Jovenaar van Tatabánya, held van zuid. (A vessző utáni rész elvileg délvidéki hőst jelent – a szerk.)

Nyitókép: Rotterdam Feyenord, X

 

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Aspern
2024. január 28. 19:13
délvidéki hős.... eleve furcsa volt, úgyhogy rákerestem... fél perc alatt megtudtam, hogy a Feyenoord egyik beceneve "De club van Zuid" ami kb. azt jelenti, hogy "a déli klub" vagy "a dél klubja". Tehát Kiprich valójában a Feyenoord hőse, nem "délvidéki hős". Jó volna, ha legközelebb az "szerző" szánná rá ezt a fél percet. A másik fél perc a helyesírás és az elütések javítására mehetne. Összesen 1 perc. Megérné.
anegy_
2024. január 28. 18:06
Kedves Mandi ! Kérhetnénk egy átolvasást, mielőtt leütitek a "mehet" gombot egy- egy rövidke cikknél IS! Ez a minimum ennél a munkánál.
Cserna János
2024. január 28. 16:03
Csak azért diszlájkoltam, mert felháborító elírásokat hagytak a cikkben: reüléstől, frapéria. Utálatos az ilyet olvasni. Írástudó ember törekszik az ilyet kiszűrni.
amaurote-2
2024. január 28. 15:20
nézzétek, az AI csinált egy roma dalt orbán viktor főpapjáról: https://www.tiktok.com/@gombabacsi/video/7329152509044395296
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!