Nem hagyjuk, hogy a Fidesz kisajátítsa a tatabányaiak vízkészletét!

2022. február 13. 14:53

A Tata-komáromi vízvezeték pályázatát módosították, hogy engedélyezzék a felszín alatti vizek ipari felhasználását.

2022. február 13. 14:53
null
Konczer Erik, Ungár Péter

„Tatabányán és környékén kiváló minőségű az ivóvíz, amelyet az itt lévő vízbányából nyer a térség, ám a szénbányák bezárása után helyreálló egyensúly a mostani ipari beavatkozások miatt ismét felborult, így a tatai víz már nem felel meg az EU-s Víz Keretirányelv követelményeinek sem. Mivel tatai források alig adnak vizet, vagy már el is apadtak, ezért a Tata-komáromi vízvezeték pályázatát módosították, hogy engedélyezzék a felszín alatti vizek ipari felhasználását. Ezt először a »komáromi ipari park megnövekedett vízigényével«, később Komárom város megnövekedett vízigényével indokolták. Formálisan tehát nem a tatabányai karsztvizet használják fel az ipari parkban, hanem az eddigi komáromi ivóvizet.    

A DK szerint tarthatatlan, hogy a fideszes kormány sorra szavaz le minden olyan javaslatot, ami nem a kormánypártok felől érkezik. A fideszes polgármester biztosítja a fideszes kiváltságosok kiszolgálását a településrendezési jogszabályokkal, a befektetőt kitömik uniós vagy hazai támogatással, és a kivitelező szintén leszedi a sápot. Mindenki jól jár, kivéve a tataiakat és a megye lakosságát, akiknek egy élhetetlen város marad a megnövekedett forgalommal és sérült természeti élőhelyekkel.  Azért kell leváltani április 3-án a kormányt, hogy végre az itt élők véleménye kerüljön a középpontba, ne a korrupció és a lopás!”

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
JoOnny
2022. február 13. 21:21
Ha hülyeségeket terjesztenek elő, akkor mégis mit várnak? Tisztelt DK! Tessenek űrliftet építeni! Követelem! Leszavazták? Hogy merészelik?!?
formaegy
2022. február 13. 19:23
"Nem hagyjuk, hogy a Fidesz kisajátítsa a tatabányaiak vízkészletét!" Valaki vezessen már egy tömlőt a pofájukba, és Tatabánya vizkészletét pumpálja beléjük!!!!!!!! Tessék, igyatok!!!!!!!!!!!!!!! Nem kell a vizetek, mind a tiétek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szenvedő, nyüszítő bukott szarházi gyereknyomorító pedofilbuzik!
Gullwing
2022. február 13. 17:54
Ungár hüje(J)! A papa pénzéből nem jutott jobb képzésre?!
Kristály
2022. február 13. 17:13
Amikor a magyar vizművek francia tulajdonban voltak hol a kurva Anyátokban voltatok . A franciák kérték az EB számolják fel a kutakat Magyarországon minden liter vizért nekik kell fizetni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!