Értsék már meg, hogy van! Jó, hol? – így tárgyalt a pénzről Mártha Imre a kukásokkal

2022. október 07. 16:44

A dolgozók a tárgyaláson szóvá tették, hogy a cégvezetőn látható ruha valószínűleg többhavi bérükbe kerül.

2022. október 07. 16:44
null

Egy videót hozott nyilvánosságra a Metropol arról a tárgyalásról, ami Mártha Imre, a budapesti közműholding vezérigazgatója és a szemétszállító cég alkalmazottai között zajlott le. A videó tanúsága szerint a dolgozók felháborodottan kérték számon Márthán, hogy 

a rajta látható ruha valószínűleg többhavi bérükbe kerülne.

A cégvezér erre válaszul elkezdte bizonygatni, hogy van elég pénz a szemétszállító cégben.

Nyitókép: Mandiner Archív

Összesen 101 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2022. október 08. 10:45
Metropol..ne röhögtessetek..hulladék.
Dezsőke
2022. október 08. 10:04
békét
bosi01
2022. október 08. 08:37
Ezt a mocskot a lábánál fogva fel kéne lógatni a füst fölé. "a dolgozók felháborodottan kérték számon Márthán, hogy a rajta látható ruha valószínűleg többhavi bérükbe kerülne. A cégvezér erre válaszul elkezdte bizonygatni, hogy van elég pénz a szemétszállító cégben." Nos ha már azt bizonygatja,hogy van elég pénz a cégben,akkor miért nem becsüli meg a dolgozókat és emeli meg a bérüket? Azért mert valóban van pénz de az nem a dolgozók számára,hanem ennek a mocsoknak meg a barátainak az urizálására, mert ahol csak tudják ki lopják az összes pénzt,így már nem marad azoknak akik valójában "megtermelik" .
Kivűlálló
2022. október 08. 06:35
Csak jól szét kéne ütni azt a tenyérbemászó pofáját ennek a patkánynak! Remélem, egyszer meg is kapja... (meg az is, aki oda ültette, ahol most van)!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!