Amnesty: A civileknek joguk van véleményt nyilvánítani

2017. január 16. 12:41

Iván Júlia, az Amnesty International Magyarország ideiglenes igazgatója a civil mozgalmak elleni akciókról beszélt.

2017. január 16. 12:41

A civilek elleni kormányzati akciókról beszélt Iván Júlia, az Amnesty International Magyarország ideiglenes igazgatója az ATV-n. Szerinte Soros György egy embereket segítő filantróp; a civilek jogsegélyt nyújtottak a röszkei migránsoknak; és valójában az európai kormányok segítik az embercsempészek tevékenységét.

Iván Júlia úgy látja: lassan halad a közös európai migrációs politika megteremtése, Törökországgal pedig nehéz együttműködni ezekben az időkben.

Az Amnesty magyar vezetője szerint a civil szervezetek munkája magáért beszél, s ha jó kormányzás történne, akkor kevesebb feladata lenne a civileknek. Szerinte minden állampolgárnak alkotmányos joga a véleménynyilvánítás szabadsága, és ez megilleti a civil szervezeteket is. Pártpolitikát viszont nem végeznek a civilek. A szakpolitikákban viszont lehet fontos és releváns véleményük.

Összesen 273 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2017. január 19. 07:44
Az Amnesty International gyakorlatilag az USA pontosabban a ballib egyik vádhatósága, amelyik annál élesebb lőszert használ minél ellenszenvesebb valamelyik ország a ballibnek. Egy reggel hallgattam az AI magyarországi nagyasszonyát és olyan bárgyú ballib szószt nyomott, hogy oxigénsátor után rimánkodtam. A felvezetés a szokásos halálbüntetés volt, persze Kína, Fehéroroszország a példa és véletlenül sem az USA. A riporter, aki ha nem is volt karakán, de legalább kérdezgetett, megkérdezte, hogy mi is a baj nálunk. Mire a nő, ha jól emlékszem Jeney Orsolya, kijelentette, hogy kétszer nem engedélyezték a melegfelvonulást, hát ez aztán tragédia. Erre a riporter rákérdezett, hogy léptek e például Tóásó ügyében. Ő feltehetőleg magyar és nem meleg. Nem léptek mondja Orsolya, mert ugyebár az egyedi eset és az AI akkor csap nagy zajt, ha tömeges jogsértés féleség történik. Erre a riporter rákérdezett, hogy léptek-e a SZLOVÁK kettős állampolgársági gyakorlat ügyében. Szegény azt hitte, hogy a magyarok legalább annyira fontosak, mint a melegek. De nem, Orsolyánk kijelentette, hogy ez nem emberjogi kérdés hanem POLITIKAI. Aki kéri a magyar állampolgárságot, az tudhatja, hogy elvesztheti a szlovákot. Mindezt öntudatosan mondta és elfeledkezett arról az egyszerű tényről, hogy aki meleg az számíthat rá, hogy nem engedik tüntetni, aki bűncselekményt követ el számíthat rá, hogy kivégzik stb. stb. Ilyen magabiztosan silány nyilatkozatot már rég hallottam. az AI egy igazi farizeus banda..
catalina9
2017. január 19. 07:08
Amnesty: A civileknek joguk van véleményt nyilvánítani" az embereknek meg joguk van véleményt nyilvánítani "Don Soros és az Ájtatos Kútmérgezők Big Band" zenéjéről.
antioxi
2017. január 18. 17:18
Iván Júlia! Önök nem civilek de még ál civilek sem, hanem George Soros nemzetközi hálózatának Magyarországra telepített irodái. Önök nem civilek, hanem hivatásos- és fizetett alkalmazottak, tevékenységük Soros által meghatározott politikai célú. Az irodáiknak nincs tagsága sem. Jogos az elszámoltatásuk!
noMores
2017. január 18. 07:56
Na ezert kell kinyirni a civileket: http://index.hu/belfold/2017/01/18/az_ilyen_huzasokert_utalja_a_kormany_a_civileket/ Szolnak a kormanynak, hogy leteznek torvenyek. Persze a suttyo fidesz azt uvolti, hogy magyarellenesek. De kerdem en: az a magyarellenes, hogy egybseggnyalo dilettans ultetunk pozicioba, vagy az, ha a torveny betartatasat kerjuk szamon, es fuggetlen szakertot teszunk oda? Minden fideszes agyhalott eldontheti, hogy szerinte miert magyarellenes a seggnyalok alkalmazasa....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!